Rodiskom šumivého vína je francúzsky región Champagne, ktorý pozostáva z piatich vinohradníckych oblastí. Ako šampanské preto môže byť označený len produkt vyrobený tam, a to z troch odrôd – Pinot Meunier, Pinot Noir a Chardonnay. Šumivé vína sa vyrábajú kvasením vína vo fľašiach alebo tankoch. Na trhu dnes môžeme nájsť veľké množstvo vín a sektov, ktoré sa líšia chuťou aj vôňou. Najčastejšie sa stretávame s delením na suché, polosuché, polosladké a sladké šumivé vína.
Špičkové Prosecco pre gurmánov
Elegancia a dokonalá rovnováha
Poézia gurmánskych chvíľ
Most medzi tradíciou a modernosťou
Jemná a vyvážená chuť
Prosecco pre najlepšie aperitívy
Prosecco pre radostné príležitosti
Glera: Srdce a Duša Valdobbiadene
Vinohradnícke umenie v každom dúšku
Oslava viníc COL DEL LUPO
Minerálny zázrak Valdobbiadene
Elegancia a sofistikovanosť
Chuťový skvost zo Santo Stefano
Autentický pôvab Valdobbiadene
Ovocná explozia s minerálnym dotykom
Minerálny skvost: Autentické Valdobbiadene
Dynamika a príroda v skle