Rodiskom šumivého vína je francúzsky región Champagne, ktorý pozostáva z piatich vinohradníckych oblastí. Ako šampanské preto môže byť označený len produkt vyrobený tam, a to z troch odrôd – Pinot Meunier, Pinot Noir a Chardonnay. Šumivé vína sa vyrábajú kvasením vína vo fľašiach alebo tankoch. Na trhu dnes môžeme nájsť veľké množstvo vín a sektov, ktoré sa líšia chuťou aj vôňou. Najčastejšie sa stretávame s delením na suché, polosuché, polosladké a sladké šumivé vína.
Prosecco prebúdzajúce zmysly
Prosecco z vysokých svahov Cartizze
Ovocné tóny a jemné perlenie
Prosecco Zerodue: Absolútna suchosť
Extra Dry Elegancia
Prosecco Ancestrale: Víno s dušou
Staré vinice, Nový zážitok
Prosecco pre potešenie zmyslov
Sladká symfónia Valdobbiadene
Zem, tradícia a ANNUALE: Víno s historickými koreňmi
Poézia gurmánskych chvíľ
Poézia gurmánskych chvíľ
Intenzita a rafinovanosť
Suchá šťavnatá slasť
Perfektný partner pre chuťové dobrodružstvo
Prosecco s charakterom pôdy a minerálmi