Nie všetky typy hrozna sú určené na výrobu všetkých druhov vín. Kým biele víno môžeme pripraviť z bielych ako aj červených odrôd, červené a ružové víno vyrábame výlučne z červených odrôd. Rozlišujeme dva typy ružových vín, rosé a klaret. Ružové víno by sa malo piť mladé, neplatí, že čím starší ročník, tým je lepšie. Malo by byť osviežujúce, príjemne ovocné a alkohol by nemal prerážať celkovú chuť. Ak ste aj vy milovníkmi ružového vína, vsaďte na kvalitu a objednajte si len to najlepšie.
Dlhodobá voľba č.1 našich zákazníkov - perlivý alkoholický nápoj s nádychom levandule, ktorý vznikol spojením kvalitných hroznových bobúľ z Južnoslovenskej vinohradníckej oblasti a čerstvých kvetov nami vypestovanej levandule lekárskej. Najobľúbenejší produkt našich zákazníkov - Levanduľové ružové, je ...