Kým biele víno sa dá pripraviť aj z červených odrôd hrozna, opačne to možné nie je. Na výrobu červeného vína sa používajú výlučne červené odrody, no zaujímavosťou je, že farba ich šťavy je väčšinou biela. Červenú farbu a typickú chuť získava víno až pri ďalšom spracovaní. Ak si bez pohárika vínka neviete predstaviť večer vo dvojici alebo rodinnú oslavu, urobte si zásoby prostredníctvom elektronických obchodov. Nájdete tu červené vína rôznych značiek, mimoriadne obľúbená je napríklad Frankovka modrá.
Zmes mladých plných červených portských vín, zrejúcich minimálne 3 roky v dubových sudoch. Víno má tmavo rubínovú farbu a zrelé arómu s rafinovanou vôňou lesných jahôd. Prezentuje sa plným telom a harmonickou chuťou. Oproti iným rubínovým portským vínam vo svojej kategórii vyniká kvalitou a chuťou. Odporúčame ...