Whisky je obľúbeným typom alkoholu, ktorý sa môže podávať na desiatky spôsobov. Na trhu sa stretnete s rôznymi typmi, nehovoriac o tom, že sa odlišujú aj pomenovaním. Kedy hovoríme o whisky a kedy o whiskey?
Čistá ražná whiskey z liehovaru Michter''s Distillery v Louisville, Kentucky. Každá fľaša ich dokonalej raže pochádza z jedného suda, čo zdôrazňuje kvalitu ich umenia. Skvelý výber pre koktaily – zaujíma nás najmä výroba Sazeracu s touto whiskey!
Táto americká whiskey z liehovaru Michter''s Distiller v Louisville, Kentucky, zrela v sudoch, kde bol predtým bourbon. Tento nápoj sa nedá nazývať bourbon, keďže ten musí zrieť v nových amerických dubových sudoch – preto sa namiesto toho volá whiskey. Odložme však nabok mierne mätúcu zákonnú nomenklatúru, ...
Americká burbonová jednotka z liehovaru Michter''s Distiller v Louisville, Kentucky, sa vyrába v malých množstvách, väčšinou nie viac ako dva tucty sudov. Produkt najvyššej kvality, ktorý prekypuje karamelom, vanilkou a ovocnými tónmi spolu s príjemnou zemitou kvalitou v strede.
Michter''s Sour Mash Whiskey bola v 70. a 80. rokoch neuveriteľne obľúbeným nápojom, hoci v posledných rokoch sa stratila z trhu. Vrátila sa však v podobe Michter''s US*1 Sour Mash Whiskey – úžas! Veľmi dobre vyvážené tóny pocukrovaných mandlí, škoricového korenia a vanilkovej sladkosti.