Whisky je obľúbeným typom alkoholu, ktorý sa môže podávať na desiatky spôsobov. Na trhu sa stretnete s rôznymi typmi, nehovoriac o tom, že sa odlišujú aj pomenovaním. Kedy hovoríme o whisky a kedy o whiskey?
Pôvodne dozrieva najmenej 8 rokov v 200-litrových sudoch z ex-bourbonského dubu vypálených plameňom, ktoré pochádzajú z liehovaru Bourbon v Kentucky, USA, a potom sa prenesie do 200 l dubových sudov Tawny PORT z dediny Pinhão. na rieke Douro Valley v severnom Portugalsku na ďalších 9 mesiacov dozrievania. ...
75 % Singelgrain; plne vyzretá v sude po bourbone. Pri prvom plnení bol sud opálený plameňom.25 % Single Malt; plne vyzretá v opekanom sude po sherry Oloroso.Všetko dokončene v írskom STOUT sude. Prvý remeselný írsky Stout z remeselného mikro pivovaru Cottonball v Cork City, kde zreje 3 mesiace v sude ...
Hyde #7 Single Malt Sherry sa vyrába 100% prirodzene, bez GMO a dozrieva 6 rokov v sudoch Oloroso Sherry (Hogshead) v grófstve Cork, Írsko. Whisky sa plní pri sile 43% ABV a je nechladená, pre maximálnu výraznosť. Výnimočná kvalita Hyde je uznávaná odborníkmi na celom svete a získala množstvo ocenení, ...