Ovocné destiláty sú alkoholickým nápojom vyrábaným destiláciou muštu z ovocných plodov alebo častí rastlín. Výber ovocia sa odvíja od toho, aký destilát chcete urobiť. Od neho následne závisí nielen chuť, ale aj vôňa.
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA SUROVÁ 65% Mocný obilný destilát, pripravený na vyzrievanie v dubových sudoch, v ktorých po rokoch získa šmrnc a noblesu. Jej SUROVÁ chuť je tajomná a silne hrejivá, sladová až medová, s vôňou ražného chleba so stopami lieskovcov a sladkých mandlí. S drsným obilno-chlebovým ...
Pacho Matrtaj z Hybe - FRNDŽALICA 50% Frndžalica – mýtický to nápoj slávneho zbojníka Pacha a jeho družiny, ktorý sa teraz zosobnil v podobe jedinečného destilátu z lona čarovnej slovenskej prírody. Frndžalica je pripravená pomocou klasickej destilácie spolu so zmesou čistých prírodných surovín. Jej ...
Toto je čistý mrkvový destilát vytvorený v destilérke u Pacha Matrtaja z Hybe. O mrkvovom destiláte sa hovorí, že je dobrým aperitívom.