BIO Špaldová celozrnná jemná múka je vyrobená z jemne mletých špaldových zŕn v bio kvalite. Okrem lahodnej orieškovej chuti, má aj príjemnú vôňu a výborný nutričný profil. Obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, vitamínov, minerálov a dôležitých živín. Navyše, je dobre stráviteľná. Vyskúšajte ju pri varení ...
BIO Špaldová múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých zŕn špaldy tej najvyššej kvality. Vďaka tomu si zachováva vysoký podiel dôležitých živín a vlákniny. Pre svoju ľahko orieškovú chuť a vôňu patrí medzi najobľúbenejšie druhy múky. Využijete ju pri príprave zdravších alternatív sladkých ...
Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Je ideálna na prípravu sladkých perníkov, sušienok alebo slaného pečiva.
BIO Kokosová múka je výnimočne výživný a najemno pomletý prášok z kokosovej dužiny v tej najvyššej biologickej kvalite vhodná aj pre vegánov. Okrem jemnej vône a sladkastej chuti obohatí vaše pokrmy aj o množstvo bielkovín a ďalších prospešných látok. Navyše je bez lepku, a preto je vhodná aj pre celiatikov.
BIO Tapioková múka je škrob získaný z hľúz manioku jedlého v BIO kvalite. Je prirodzene bezlepková, a tak je vhodná pre celiatikov a ľudí, ktorí sa lepku vyhýbajú. Má nízky obsah tuku a vysoký podiel sacharidov. Môžete ju využiť na prípravu zdravých dezertov alebo na zahustenie omáčok.
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Pohánková krupica sa používa ako hrubá múka, alebo klasická krupica. Je vhodná na prípravu kaší, závariek do polievok, halušiek, knedlí, lievancov, polenty, nátierok, pudingov i múčnikov. Pohánka s obsahom horčíka a vitamínu B a E posilňuje cievy. Vo svojich semienkach aj šupkách obsahuje rutín a látku ...
Univerzálna bezlepková, určená pre pacientov so špeciálnym stravovacím režimom. Je vhodná na pečenie vo forme i bez formy – na chlieb i pečivo. Múčna zmes je vhodná na prípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákuskov ako aj na bežné použitie v kuchyni- zásmažka, zahusťovanie, bešamel a pod. Určená ...
Múčna zmes bezgluténová (bezlepková) na pečivo a kynuté cesto. Dietetická potravina určená pre zvláštnu výživu pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, protein z vlčího bobu, hroznový cukor, jablčná vláknina, zahusťovadlo: ...