Múka Kokosová múka skvele chutí, vonia po kokose a navyše je bezlepková! Kokos vlastne nie je orech, aj napriek tomu, že tak vyzerá, ale sa radí medzi najväčšie semeno na svete. Kokosová múka je vyrábaná z dužiny čerstvých kokosových orechov, ktoré dozrievajú 1 rok. Najprv sa nastrúha a potom sa sušia. ...
BIO Múka z lieskových orechov čiastočne odtučnená je jemne mletá orechová múka, ktorá sa vyrába z čerstvo nazbieraných lieskových orechov, z ktorých sa najskôr extrahuje olej a následne sa pomelú. Vďaka tomu obsahuje len 10,4 g tuku. Naviac je bohatá na rastlinné bielkoviny, vlákninu a ideálne sa hodí ...
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Je ideálna na prípravu sladkých perníkov, sušienok alebo slaného pečiva.
BIO Tapioková múka je škrob získaný z hľúz manioku jedlého v BIO kvalite. Je prirodzene bezlepková, a tak je vhodná pre celiatikov a ľudí, ktorí sa lepku vyhýbajú. Má nízky obsah tuku a vysoký podiel sacharidov. Môžete ju využiť na prípravu zdravých dezertov alebo na zahustenie omáčok.
BIO Múka z vlašských orechov čiastočne odtučnená je jemne mletá orechová múka, ktorá sa vyrába z čerstvo nazbieraných, nepražených vlašských orechov, z ktorých sa najskôr extrahuje olej a následne sa pomelú. Vďaka tomu obsahuje len 10,4 g tuku a z toho 7 g prospešných omega 3. Je bohatá na rastlinné ...
BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18,5 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je až 36,4 g. Je vyrobená z bielej mäsitej dužiny kokosových orechov a neobsahuje žiadny lepok, preto je vhodná ...
Múčna zmes bezgluténová (bezlepková) na pečivo a kynuté cesto. Dietetická potravina určená pre zvláštnu výživu pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, protein z vlčího bobu, hroznový cukor, jablčná vláknina, zahusťovadlo: ...
Univerzálna bezlepková, určená pre pacientov so špeciálnym stravovacím režimom. Je vhodná na pečenie vo forme i bez formy – na chlieb i pečivo. Múčna zmes je vhodná na prípravu chleba, pečiva, jemného pečiva, zákuskov ako aj na bežné použitie v kuchyni- zásmažka, zahusťovanie, bešamel a pod. Určená ...
Allnature Mandľová múka natural je skvelá najmä na sladké pečenie, do dezertov, cukroviniek a tort.
Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
Pohánka je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.