Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 11 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: Pridávame ...
Vhodná pre teplú aj studenú kuchyňu. Zloženie: 100% kokosová múka. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 2705 kJ / 646 kcal; tuky: 63,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 53,3 g; sacharidy: 27 g; cukry: 5,9 g; bielkoviny: 5,6 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Indonézia. Skladovanie: Skladujte pri ...
PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hladká, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná BIO*. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
Racionella – Konopná múka. Prirodzene bezgluténový výrobok. Zloženie: sušené konopné semienka lúpané mleté. Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov a sóje. Náhrada pšeničnej múky pri pečení chleba, pečiva, koláčov a sušienok (odporúčame miešať s inými druhmi bezgluténových múk) Do halušiek a palaciniek ...
Náhrada na výrobu pečiva pri bezlepkovej diéte, pečivo je vláčnejšia a menej sa drobí, ideálne zahusťovadlo polievok a omáčok.Zloženie: tapikový škrob.Môže obsahovať stopy oxidu siričitého.Výživové údaje na 100 g výrobku:energetická hodnota: 1530 kJ / 360 kcal;tuky: 0 g;nasýtené mastné kyseliny: 0 g;sacharidy: ...
PROVITA BIO múka kokosová, 500g Zloženie: kokosová múka BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1492 kJ / 359 kcal; tuky: 14 g; nasýtené mastné kyseliny: 12 g; sacharidy: 23 g; cukry: 20 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 19 g; soľ: 0,08 g. Poľnohospodárska produkcia: Indonézia. Skladovanie: ...
Zloženie: múka z pestreca mariánskeho (Silybum marianum). Účinná látka: Sylimarin: 4,1 g / 100 g, v odporúčanej dennej dávke (7 g) – 290 mg. Výživové hodnoty v 100 g výrobku: energie: 1194 kJ / 285 kcal; tuky: 8,4 g; nasýtené mastné kyseliny: 7,3 g; sacharidy: 5,4 g; cukry: 3,6 g; bielkoviny: 25 g; soľ: ...
Zloženie: celozrnná amarantová múka BIO. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1555 kJ / 371 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1 g; sacharidy: 66 g; cukry: 2 g; vláknina: 7 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,01 g. Poľnohospodárska produkcia: India. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade ...
Mlynský výrobok získaný mletím čiernej ryže. Zloženie: múka z čiernej ryže. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1674 kJ / 400 kcal; tuky: 2,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 51 g; cukry: 0,5 g; bielkoviny: 6,1 g, soľ: 0,1 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte ...
Zloženie: tapiokový škrob. Môže obsahovať stopy oxidu siričitého. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1464 kJ / 350 kcal; tuky: 0,1 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 87 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 0,1 g, soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte v suchu mimo ...
Zloženie: ovsená múka jemná*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1639 kJ / 388 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 69 g; cukry: 0,5 g; vláknina: 4,6 g; bielkoviny: 10 g; soľ: 0,003 g. Krajina pôvodu: Veľká Británia. Skladovanie: Skladujte v suchu, ...