PROVITA BIO múka špaldová celozrnná hrubá, 1kg Zloženie: špaldová múka celozrnná * BIO. * alergén Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1564 kJ / 373 kcal; tuky: 2,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 14 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 14 g; soľ: 0,003 g. Poľnohospodárska produkcia: ...
Múka z prirodzene bezlepkovej plodiny. Zloženie: mleté sušené lúpané plody banánovníka 100%. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 353 kcal; tuky: 0,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 78,4 g; cukry: 5,44 g; bielkoviny: 3,97 g; soľ: 0,038 g. Krajina pôvodu: Ekvádor. ...
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 8,5 g; cukry: 3,1 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 32 g; soľ: 0,08 g. Krajina pôvodu: Poľsko. ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
Múka Lísková múka skvele chutí, vonia a chutí po lieskových orieškoch a navyše je bezlepková! Lieskové oriešky sú zdrojom vitamínu E a zároveň dodávajú telu vitamíny skupiny B a obsahujú vlákninu, ktorá na seba nabaľuje ďalšie splodiny a telo potom čistí od nežiaducich látok. Lísková múka ideálna pre ...
Múka Mandľová múka Bery Jones Mandľová múka je skvelou alternatívou k bežným obilným moukám. Krásne vonia, chutí po mandliach a je prirodzene bezlepková. Využijete ju najmä na pečenie sladkých dobrôt. Mandle sú úplnou stálicou jedálnička mnohých z nás, a nie je sa čomu diviť. Obsahujú množstvo zdraviu ...
BIO 100% kokosová múka vyrábaná z dužiny čerstvo zozbieraných kokosových orechov je vhodná pre bezlepkovú a redukčnú diétu.
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.
Milovníci kokosu pozor! Kokosová múka ťa prekvapí tým, aká je jemná a zároveň prirodzene bezlepková – môžeš ju použiť ako skvelú alternatívu bežnej pšeničnej múky a je vhodná pre Paleo stravu a celiakov.
Ovos je na živiny veľmi bohaté obilie. Múka z ovsa sa môže použiť na prípravu slaných i sladkých ciest, kaší, na zahustenie polievok a omáčok a možno ju pridať aj do chlebového cesta.
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa na prípravu pečených i nepečených sladkých i slaných jedál.
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
Špaldová múka Celozrnná špaldová múka je vhodnou alternatívou k múke pšeničnej. Špalda je stará odroda pšenice. Je mletá z celých pšeničných zŕn a počas mletia nedochádza k odstráneniu otrúb a klíčkov.
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: 0,94 g; bielkoviny: 7,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Maďarsko. Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Použitie: ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 59 g; cukry: 0 g; vláknina: 12 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,075 g. Krajina ...