Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
PROVITA múka ľanová Zloženie: múka z ľanu zlatého. Môže obsahovať stopy sezamu. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1315 kJ / 313 kcal; tuky: 9 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,7 g; sacharidy: 8,5 g; cukry: 3,1 g; vláknina: 35 g; bielkoviny: 32 g; soľ: 0,08 g. Krajina pôvodu: Poľsko. ...
Lieskovoorechová múka je výberová bezlepková múka z lieskových orechov, zomletá najemno.
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
Zloženie: ražná múka celozrnná hladká *. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1331 kJ / 318 kcal; tuky: 1,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 75,7 g; cukry: 0,94 g; bielkoviny: 7,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: Maďarsko. Skladovanie: Skladujte v suchu a tme. Použitie: ...
Zloženie: hrach rímsky - cícer. Výroba v kamennom mlyne, v ktorom sa melú len bezlepkové potraviny. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1323 kJ / 316 kcal; tuky: 4,5 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,5 g; sacharidy: 59 g; cukry: 0 g; vláknina: 12 g; bielkoviny: 20 g; soľ: 0,075 g. Krajina ...
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov, na zahusťovanie omáčok či prípravu fitness jedál. Je skvelou náhradou pšeničnej múky, a ...
Ryžová múka sa vyrába z ryže špeciálnym postupom. Využíva sa na prípravu pečených i nepečených sladkých i slaných jedál.
Pohánka je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.
Mandľová múka Jedna hrsť mandlí vážiaca necelých 30 gramov (čo je odporúčaná denná dávka mandlí, ktorú by sme mali zjesť), obsahuje až 20 rôznych flavonoidov, teda látok, ktoré pomáhajú pred rozvojom chorôb srdca a ciev.
ARAŠÍDOVÁ múka: Arašidová múka je ideálna pre aktívnych ľudí, pretože je dobrým zdrojom bielkovín. Nič iné nie je pridané počas procesu výroby, takže sa jedná o čisto prírodnú a zdravú voľbu. Vhodné na pečenie všetkých druhov dezertov a tam, kde chcete nahradiť za klasickú múku.
BIO Ražná chlebová múka je z mletých ražných zŕn, ktoré si zachovávajú časť ich obalu a klíčkov. Vďaka tomu obsahuje cenné živiny, dávku vlákniny a bielkovín. Okrem pečenia domáceho chlebíka je vhodná aj na prípravu žemlí, perníkov, buchiet, domáceho pečiva či pizze.