Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Radčina kuchařka bez lepku (Radka Vrzalová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové ...
Táto kniha vám pomôže v nasledovnom: zistiť, ako sa kontrolujete; uvedomiť si, ako sa stravujete; vytvoriť si súvislosť medzi svojím systémom stravovania a vašimi emóciami, myšlienkami aj duchovným životom; prísť na to, prečo je ťažké načúvať vlastným potrebám; rozpoznať zranenia, ktoré vám bránia dobre ...
VÝPRODEJKniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam ...
Kniha - autor Otília Jurgová; Katarína Sedláková, 120 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Tekvica je nádherný dekoračný prvok, ale má aj svoju výživovú hodnotu a kulinárske uplatnenie.Naša kniha vám ponúka bližší pohľad na tento vzácny dar prírody. Druhé, doplnené vydanie prináša oveľa viac ...
Viacerí sa naháňame za prácou, štúdiom, povinnosťami a stáva sa, že v zhone a strese nám často neostáva nič iné, len siahnuť po polotovaroch a "fast-foodových jedlách”, ktoré nemusia byť vždy tou najlepšou voľbou.Aj preto sme sa rozhodli pripraviť túto knihu, v nádeji, že sa stane vaším pomocníkom pri ...
Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) - ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách - v knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí. Prohlédněte si ukázku.Dátum vydania: 20.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7346-246-8Strán: 216Formát ...
Ak máte radi cestovanie a dobré jedlo, pridajte sa k šéfkuchárskej superstar Jamesovi Martinovi na kulinársku výpravu po Veľkej Británii. Na prekrásnych miestach varí z toho najlepšieho, čo jeho veľká zem ponúka. Navštevuje špičkové reštaurácie, stretáva sa s priateľmi šéfkuchármi, zastavuje sa na farmách ...
PŘESTAŇTE BOJOVAT SE SVOU VÁHOU. .VAŠE CESTA ZAČÍNÁ ZDE. .Těm, kdo chtějí skoncovat s přejídáním a dosáhnout zdravé váhy, nabízí Lilian Cheungová, výživová specialistka z Harvardské školy veřejného zdraví, a Thich Nhat Hanh, světově uznávaný učitel buddhismu, cenné rady, jak skloubit buddhistické techniky ...
Kuchárska kniha veľmi skúsenej.a kvalifikovanej autorky, ktorej vyšlo vyše 40 výživárskych kníh u nás a v zahraničí.Je určená pre všetkých, ktorí sa chcú stravovať zdravo a pritom veľmi pestro.Publikácia obsahuje aj recepty pri rôznych diétach.Název: Kuchárska kniha diétAutor: Eva PaulovičováJazyk: slovenský ...
Kniha - 128 strán, český, pevný bez krytu matraca.Zdravá a ľahká večera, príloha alebo jedno zo zásadných jedál pri chudnutí. Šalátov existuje veľké množstvo, od ľadového cez rímsky až po rukolu či poľná. Kolektív Academie Barilla prináša najrozmanitejšie recepty na šaláty malé, prílohové aj na tie veľké, ...
Kniha prináša viac ako 100 receptov na prípravu blahodárnych smoothies a džúsov. Či ste už nikdy predtým smoothies nepripravovali, alebo ste v mixovaní ovocia už zabehnutý odborník, recepty v tejto knihe vám ukážu jednoduchosť a krásu pri pripravovaní týchto nápojov. Ak potrebujete schudnúť, udržať si ...
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolády, bábovky a chlebíčky.Dátum vydania: 7.3.2016Vydanie: ...
2013. < p> Lepsi zdrave jidlo na vidlicku, nez chirurgicky nuz..., to je podtitul obrovskeho bestselleru deniku Nev York Times, ktery presne vystihuje jeho obsah.< /p> Pouha zmena jidelnicku k tradicni rostlinne strave vas muze ochranit pred civilizacnimi
Máte radi sladké? S radosťou pripravujete koláče pre svojich blízkych? Práve vám je určená táto knižka. Známa a obľúbená televízna moderátorka Katarína Brychtová v nej predstavuje osvedčené recepty, ktoré zdedila po starej mame, získala od svojej svokry i kamarátok. K tomu ponúka zopár modernejších receptov ...
Aj vy niekedy máte pocit, že všetko to, čo prežívame, čo sa na nás hrnie zo všetkých strán a čo musíme urobiť preto, lebo to jednoducho je potrebné a navyše sa to od nás očakáva, nás dostáva do bláznivého tempa, ktoré nás o veľa nádherných vecí života ochudobňuje? Stáva sa, že nemáme čas vychutnať si ...
Ovocné, krémové, zbožňované. Také sú zmrzlinové poháre v tejto knižke a k nim jednoduchý návod, ako ich pripraviť. Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete viac ako 100 chutných, úplne jednoduchých receptov. Či už ide o krémovú, mliečnu, smotanovú alebo ovocnú zmrzlinu, ...
Kniha - autor Gizka Oňová, 184 stran, slovensky, Pevná bez přebalu lesklá Od útleho detstva ma okrem spievania fascinovalo aj varenie. Vďaka starej mame Etelke som sa zamilovala do hrncov, panvíc, kotlíkov a pekáčov. S pribúdajúcim vekom som postupne objavovala možnosti experimentovania v kuchyni. Stalo ...
Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo naozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede v knihe známej etnologičky Kataríny Nádaskej. Ponúkame ...