Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - Arto der Haroutunian, 288 strán, český, pevný s krytom na matrac.Zaprisahaným vegetariánom aj tým, ktorí s vegetariánskou stravou zatiaľ len koketujú, ponúkame kuchárku, ktorá je rôznorodá a bohatá na zeleninu, ovocie, bylinky, orechy a strukoviny. Podľa uvedených receptov si môžete pripraviť ...