Po vynájdení prvého sporáka v roku 1800 sa však aj naďalej varilo v peciach na drevo, na petrolejových a neskôr na elektrických varičoch. V roku 1833 však Jordan Mott vymyslel rúru na pečenie, ktorá využívala teplo zo spaľovania uhlia a nazval ju baseburner. Bola vyrobená z liatiny, mala valcovitý tvar a otvor v jej hornej časti bol uzavretý železným kruhom. Dnešné rúry však vyzerajú oveľa krajšie a poskytujú oveľa viac vymožeností. Pred jej zakúpením, dbajte však najmä na veľkosť, umiestnenie, spotrebu energie, hlučnosť a na jej funkcie. Dnes už totiž môžete zohnať rúru, ktorá rozmrazuje, griluje, teplovzdušne pripravuje jedlá, ba dokonca sa aj samočistí.
Vstavaná rúra parná, energetická trieda A+, objem 71 l, gril, okrúhle vykurovacie teleso, parné pečenie, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie a spodný ohrev, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, termosonda a tlmené zatváranie dvierok, čistenie rúry: katalytické, V׊×H: ...
VSTAVANÁ RÚRA KLASICKÁOhrevný systém UltraFanPlus s výnimočne veľkým ventilátorom a dizajnom vzduchovodov zaručí, že sa jedlo celé rovnomerne prepečie bez ohľadu na jeho polohu v rúre.Táto rúra vám ponúka rovnakú flexibilitu, akú potrebujú vyťažení kuchári. Má kapacitu 74 litrov, najväčší plech a až ...
Precízne pečenie s našou teplotnou sondouVďaka našej teplotnej sonde môžete zakaždým dosiahnuť dokonalé výsledky. Umožňuje vám monitorovať proces pečenia meraním teploty vnútri jedla. Dokonca vám oznámi, keď bude jedlo upečené na požadovanú teplotu a zastaví pečenie.Úplná viditeľnosť s naším LCD displejomS ...