Urýchľujú varenie a sú šikovnými pomocníkmi v každej kuchyni. Reč je o kuchynských mlynčekoch, ktoré za vás urobia polovicu roboty, či už potrebujete zomlieť mak do koláča alebo mäso do fašírky. Pri ich výbere sa stretnete s manuálnymi i automatickými typmi, lacnejšími i drahšími, ale dôležitú úlohu pri rozhodovaní zohrávajú kvalitné materiály a poskytnuté funkcie. Pri mlynčekoch na mäso si všímajte hrúbku mletia, pri mlynčekoch na kávu zase spôsob mletia. V ponuke sú aj mlynčeky na obilie.
Mlynček na kávu elektrický, trieštivé nože, materiál tela mlynčeka: plast.Pre dokonalú kávu je vždy nutné použiť čerstvo namleté zrná. Elektrický mlynček na kávu BRAUN je nutnosťou pre prípravu naozaj kvalitného nápoja. Materiálom použitým na povrch mlynčeka je plast, ktorý kladie minimálne nároky na ...