Urýchľujú varenie a sú šikovnými pomocníkmi v každej kuchyni. Reč je o kuchynských mlynčekoch, ktoré za vás urobia polovicu roboty, či už potrebujete zomlieť mak do koláča alebo mäso do fašírky. Pri ich výbere sa stretnete s manuálnymi i automatickými typmi, lacnejšími i drahšími, ale dôležitú úlohu pri rozhodovaní zohrávajú kvalitné materiály a poskytnuté funkcie. Pri mlynčekoch na mäso si všímajte hrúbku mletia, pri mlynčekoch na kávu zase spôsob mletia. V ponuke sú aj mlynčeky na obilie.
Gaggia MD15 je novinkou talianskej spoločnosti Gaggia. Je určený na domáce účely alebo do menších kancelárii. OPTIMÁLNE MLETIE: Zrnkové kávy nie sú všetky rovnakej kvality, preto je dôležité si uvedomiť, že každý druh kávy potrebuje špecifické nastavenie mletia. Preto je dôležité pre každý druh kávy ...