Urýchľujú varenie a sú šikovnými pomocníkmi v každej kuchyni. Reč je o kuchynských mlynčekoch, ktoré za vás urobia polovicu roboty, či už potrebujete zomlieť mak do koláča alebo mäso do fašírky. Pri ich výbere sa stretnete s manuálnymi i automatickými typmi, lacnejšími i drahšími, ale dôležitú úlohu pri rozhodovaní zohrávajú kvalitné materiály a poskytnuté funkcie. Pri mlynčekoch na mäso si všímajte hrúbku mletia, pri mlynčekoch na kávu zase spôsob mletia. V ponuke sú aj mlynčeky na obilie.
Ručný mlynček značky TIMEMORE, špecialistu na ručné mlynčeky a baristické potreby ponúka vo svojom portfóliu mlynček s označením C2 v špeciálnej edícii v červenom prevedení. Timemore C2 je odolný ručný mlynček s nerezovými 38mm kónickými mlecími kameňmi a ponúka široké nastavenie hrúbky mletia. Dá sa ...
Timemore Nano je skladný malý mlynček s výborným spracovaním vyrobený z jedného kusu hliníka. Mlynček je vybavený precíznymi oceľovými kameňmi, ktoré umožňujú vysoko presné a konštantný mletia. Hrubosť je ľahko nastaviteľná otočnou matičkou zospodu mlynčeka. Mlynček tiež kladie dôraz na kompaktné prevedenie, ...