Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Autorka knihy, Rita, sa dlhé roky zaoberá problematikou nakličovania semien, a tak vám do najmenších podrobností v tejto knihe vysvetlí, prečo by ste sa mu mali venovať tiež vy. Prehľadne vám objasní postupy so všetkými druhy nakličovadiel, od pohárov po misky a sáčky, zodpovie vám všetky otázky a poradí ...
Originálne vydanie Svetového atlasu vína vyšlo prvý raz v roku 1971. Od tých čias bola táto encyklopédia o víne preložená do 14 jazykov a predalo sa z nej 4 milióny výtlačkov. V prvých rokoch nového tisícročia nastali vo svete vína výrazné zmeny. Medzi dôležitých producentov sa zaradila Austrália, aj ...
Kniha – autor Turan T. Turan, 224 stran, česky, pevná s přebalem lesklá.Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uzeného zastudena ...
Kniha – autor Hannah Milesová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků ...
Publikácia je rozdelená na všeobecnú časť, ktorá podáva stručné odborné informácie o anatómii a fyziológii žalúdka, diagnostike žalúdkového a dvanástnikového vredu, príčinách ochorenia, operačnom zákroku a o liečbe tochto ochorenia. V špeciálnej časti nájdete rady na prípravu šetriacej diéty, úpravu ...
Mapy z edície FlexiMap sú laminované v tenkej vrstve a preto sú extrémne odolné voči počasiu a veľmi ľahké. Ich umývateľný povrch je možné použiť v prípade potreby aj na cestovné poznámky. Mapa obsahuje:register,turistické zaujímavosti, mestské plány,regionálne mapy su doplnené textovými a obrázkovými ...
Rosalind Miller is an up-and-coming name in the world of cake baking and decorating. The winner of Wedding Cake Designer of the Year for two years running, her cake creations are remarkable for their versatility and attention to detail. The beautifully assembled tiers are intricately decorated with an ...
Long-time friends Leah and Daisy set up raw superfood confectionery company The Hardihood in early 2015 to prove that eating healthy desserts does not mean compromising taste or beauty. Their range of handcrafted desserts comprise all-natural ingredients and are completely free from refined sugar, gluten, ...
This is a book about how to drink rum of all kinds. It\''s about classic rums and new-generation rums, about rhum agricole and about premium aged rums, about rums from all over the world. It\''s about rum enjoyed with cola and ginger beer. About the best rum for a classic daquiri. About rum cocktails ...
100 moderných a zdravých receptov Slávny nemecký šéfkuchár Jérôme Eckmeier vybral spoločne so zväzom vegetariánov svoje najobľúbenejšie recepty a doplnil ich skvelými nápadmi využiteľnými pri najrozmanitejších príležitostiach. Kniha ponúka 100 jednoduchých originálnych receptov, ktoré dokazujú, že kuchyňa ...
Francúzsko je nielen krajinou najlepšieho vína a jedla. Je to rovnako krajina najlepšej homeopatie, ktorej sa tu darí vo všetkých odtieňoch jej spektra. Prísne unicistný homeopat a večný pochybovač Jacques Moreau sa v tejto knihe dotýka mnohých otázok, ktoré idú ďaleko nad rámec homeopatickej či klasickej ...
Ragú z diviny pod jedlou pokrievkou Zapekaný smotanovo-klobásový prekladaný kel Dolnozemská fazuľová kapusta Šošovicová s údeným bôčikom Švábska kapusta s mässom a iné. Slovenský text.
Vanilkové veterníkové venčeky Karamelové kysnuté šišky beignet České šišky Berlínske šišky plnené čokoládou Minišišky s cukrovou polevou Rýchle jogurtové šišky a iné. Slovenský text.
Knihu Hmyz na talíři (David Švejnoha; Marie Borkovcová; Martina Bednářová; Milan Václavík; Petr Ock...) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Obsah: - Mafiny z údeného lososa - Grilážové mafiny - Pomarančovo-škoricové mafiny - Mafiny z lesného ovocia - Orechovo-hruškové mafiny - Čučoriedkové mafinové slimáky - Valentínske mafiny - Provensálsky mafin s olivami - Gaštanové mafiny s rumovými hrozienkami a iné.
Cena:21.93€ | Autor:Keyes, Marian | Rok vydania:2012 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:2-3 týždne | ISBN:9780718158897 | Vydavateľ:Penguin
Whether you’re an occasional meat-eater, a vegetarian who needs to cook for meat-eaters, or even a dedicated veggie, you’ll find something for you in this book filled with delicious and practical flexitarian recipes for every lifestyle from celebrated chef Jo Pratt. Choose between cooking each recipe ...
Learn how to make pasta the authentic Italian way with tips, techniques, and recipes from the chefs of Eataly, the world''s greatest Italian food market. From dried pasta to fresh pasta and stuffed pasta, this book culls the wisdom of Eataly''s pasta experts and presents dishes, some classics but many ...
Be a better vegan more than 50 incredible recipes, as well as tips and tricks for eating in, eating out and living vegan