Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Chronický prebytok kyseliny rozožiera telesné tkanivo. Ak sa to.zavčasu nespozoruje, tento proces postupne preruší všetky bunkové.aktivity a funkcie – od tlkotu srdca, až po neurónové spaľovanie.v mozgu. V konečnom dôsledku spôsobuje prekyslenie organizmu.všetky ťažkosti a choroby. Naučte sa používať ...
Zdravie a harmónia z prírody.Tento malý lexikón predstavuje obľúbené i tie menej známe bylinky a éterické oleje. Ponúka prehľad ich vlastností, účinkov, a možností použitia. Ďalej praktické doporučenia na použitie byliniek a esencií napríklad vo forme čajov, obkladov, masážnych olejov, alebo inhalácií. ...
materiál: polyester.reflexné lemovanie a motív labky pre väčšiu viditeľnosť.upínanie na suchý zips.farba: neónovožltá.pranie do 30°C.Veľkosti:.XS - obvod krku: 22-32 cm - obvod brucha: 34-40 cm.S - obvod krku: 28-42 cm - obvod brucha:: 39-50 cm.M - obvod krku: 42-50 cm - obvod brucha: 50-68 cm.L - obvod ...
Bohato ilustrovaná kniha vám odhalí tajomstvo jemných paštétových plniek s mäsom, rybou, hydinou a divinou, ako aj neodolateľné dobroty so zeleninou, syrom a ovocím. Prekvapte svoju rodinu a priateľov majstrovskými dielami!Autori: KolektívŽánre: varenie_napoje_dietyVäzba: Knihy viazanéRok vydania: 2008Počet ...
.p.50 inšpiratívnych receptov na farebných kartičkách s uvedenými nutričnými hodnotami v praktickej krabičke. Nájdete v nej bohatý výber receptov, pri ktorých dbáte o zásady zdravého stravovania. Jedlá sú pritom mimoriadne chutné a nápadité, vďaka originálnym kombináciám si určite osviežite váš zaužívaný ...
Veľká kniha o varení obsahuje: - Základné postupy krok za krokom - Všetko, čo potrebujete pre dobrú domácu kuchyňu - Množstvo najobľúbenejších receptov - Informácie, čo možno pripraviť vopred - Čo s čím servírovať - Čo urobiť s nedojedenými zvyškami - Stovky fotografií lákavých jedál - Detailné pracovné ...
Na špičkového liečiteľa, popularizátora zdravého spôsobu života, vyhľadávaného autora množstva kníh a prestížneho prednášateľa sa vyvinul Kurt Tepperwein, pôvodne úspešný podnikateľ, neskôr poradca v manažérskej sfére, vďaka svojej schopnosti zahĺbiť sa do štúdia vnútra človeka a pátrať po pravých príčinách ...
Martina Čermáková s úspechom prezentuje vegánsku kuchyni nie ako nezáživnú kombináciu zeleniny a zrno, ale ako chutnú až dekadentnej, ľahko pripraviteľné krmi.PopisAutorka nekladie dôraz na zdravotné a etické aspekty vegetariánskeho varenia, skôr sa snaží predstaviť čitateľom to najchutnejšie z vegánskej ...
Knihu Šéf na grilu 1 - DVD (Zdeněk Pohlreich) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Príručka "Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov" je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne.
99 receptov. 33 farebných fotografií. vecný register v abecednom poradí. čas prípravy. energetický obsah pokrmov.
Kniha obsahuje nové receptúry na cestá/hmoty, šľahané hmoty - korpusy, plnky, polevy, modelovacie hmoty, upravené výrobky a prísady, výrobky z pevných ciest, výrobky z lístkového cesta, výrobky z odpaľovaného cesta, výrobky so šľhačkovou plnkou, jadrové výrobky, perníky, žúrbonbóny, dezerty, výrobky ...
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických ...
Pečieme ako profesionáli! Ak si knihu prezriete, zistíte, že aj bez cviku vás úspech neminie. Máte pred sebou vyše 100 receptov, v ktorých sa zrozumiteľne a detailne opisuje príprava základných druhov cesta i klasických a moderných koláčov či zákuskov. Pri práci vám iste pomôže aj 150 obrázkov, ktoré ...
A spanyol gasztronómiában bebiztosított helye van a tapasnak, amit elkölthetünk egy pohár bor mellett a bárpultnál álldogálva, de otthon, nagy választékban vacsorára is felszolgálhatunk. A tapasz, a sok kis adagban tálalt étel, az életörömöt, a temperamentumot és a fesztelen társas. Folytatás ›› együttléteket ...
Krehké košíčky, bruselské koláčiky, kúpeľný nugát, cisárske perníčky, anjelské šatôčky, tvarohové chrupinky, orechové kocky, koňakové špičky, jahodový koláč, zasnežené rezy, zemiakový srnčí chrbát, čokoládová bublanina, zámocká bábovka... A niečo malé na zahryznutie k pivu a vínu ako súčasť pohostenia: ...
Vyprávění či spíš povídání, fotografie a neuvěřitelných 300 skvělých receptů u nichž se Zdeněk Troška dušuje, že ani jeden není jeho! O to radši však jídla podle nich připravuje - patří totiž k jeho oblíbeným. Jak sám autor říká:"A proto - buďte pozdraveni, všichni milí vyznavači dobrého jídla a uměni ...
Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám. ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi receptmi na rýchlu prípravu jedál na panvici. drobnosťami na zahryznutie a modernými obmenami by sme vás chceli nadchnúť pre neobvyklé chuťové kompozície a ukázať vám. že môžu spestriť ...
Či už ide o narodeniny, Silvester alebo iný dôvod na oslavu - na rozličné príležitosti sme pre vás pripravili celý rad drobných delikates na zostavenie bohatého stola. Mnohé jedlá sa dajú pripraviť vopred, a preto od prvej minúty oslavuje aj hostiteľ! Okrem tradičných a osobných sviatkov a osláv sa mnoho ...