Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
75 satisfying plant-based recipes for comfort food from around the world. A food-lover and keen traveller, Jackie Kearney became a favourite MasterChef UK final….
In Green Kitchen Smoothies, bestselling authors and bloggers David Frenkiel and Luise Vindahl share their favourite smoothie recipes, as well as some exciting ideas that will give you the confidence to create your own. Divided into two main sections, Simple Smoothies and Showstoppers, this is a book ...
This beautiful and affordable holiday cookies book brings together the best recipes for all skill levels. Holiday Cookies is an abundantly pho…
In Arabesque, Greg Malouf draws his culinary inspiration from childhood memories, family traditions and his travels throught the Middle East, North Africa, the Eastern Mediterranean and Moorish Spain. Greg and his writing partner Lucy present a comprehensive A-Z of ingredients widely used in Middle Eastern ...
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným jedlám, mnohé aj ako hlavné jedlo. Ich popularitu zvyšuje aj skutočnosť, že ...
"This book is full of real charm, personality, love and garlic. The best Indian food is cooked (and eaten) at home". (Yotam Ottolenghi). Real Indian food is fresh, simple and packed with flavour and in this book, Meera Sodha introduces Britain to the food she grew up eating here every day. Unlike the ...
Cena:26.4€ | Autor:Snape, Alice | Rok vydania:2018 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781785037276 | Vydavateľ:Ebury Press
Kniha - autor Anzelma Hlôšková; Milan Hlôška, 112 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Príroda bola odjakživa našou súčasťou a naše staré mami vedeli zúžitkovať všetky jej plody a dary, ktoré nám ponúka. Babky – zelinkárky dobre poznali prírodu, aj rastliny ktoré v okolí rástli, vedeli o ich ...
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Viac ako 10 000 predaných kusov našej prvej kuchárky a tisíce nadšených správ od vás, našich čitateliek a čitateľov, nás motivovalo pri príprave poriadnej porcie zdravej a ...
The No 1 bestsellerThis is probably the most beautiful of my three Naked Chef books. I'd just got married when it came out and it represents a really happy time for me. This was my fastest selling book at the time, showing that my kind of cooking was fitting in with people's everyday lives. By keeping ...
How to Boil an Egg is the new collection of recipes from the trend-setting Rose Bakery in Paris. Following Rose Carrarini''s critically acclaimed "Breakfast, Lunch, Tea" (Phaidon Press, 2006), this new cookbook features over 80 original recipies where the egg is the star -- from simple omelets to savory ...
Craig and Shaun McAnuff are bringing Da''Flava from the Caribbean to your kitchen! We''re Craig and Shaun, two brothers from South London, but with Jamaica in our….
Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ...
Knihu Zo záhrady do kuchyne použite ako návod i ako appetizer.Aj hostia - zarytí mäsožravci v lete cítia, že ich telo potrebuje odľahčené, svieže jedlá. Nuž prestaňte s nátlakom mäsa a prispôsobte svoj reštauračný repertoár zmenenému počasiu i chúťkam. Ako zdroj inšpirácie vám poslúži nová knižka z vydavateľstva ...