Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Základní surovina TEGRAL je vyrobena výhradně z "oživlého" naklíčeného obilí či jedlých semen. Právě díky tomuto přírodnímu postupu a šetrnému zpracování má finální výrobek pečivo z TEGRALU mimořádně vysokou nutriční hodnotu (vitaminy, minerální látky, enzymy a velký obsah vlákniny). Jeho častá konzumace ...
Druh sortimentu : Kniha, Eat Green, Autoři : Melissa Hemsley, Rok vydania : 2020,.
A full-color, plant-based guide to help you slim down and eat and feel better; filled with eighty delicious, vegan recipes and nutritious meal plans from the international phenomenon and bestselling brand BOSH! BOSH! has revolutionized plant-based eating! As the largest and fastest-growing plant-based ...
Cena:36.67€ | Autor:Rôzni Autori (editori) | Rok vydania:2018 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9780241364994 | Vydavateľ:Michael Joseph
Be kind to yourself and the environment with this book of tasty and simple vegetable-based recipes to prepare at home. If you''re not a fan of eating your greens and struggling to hit your five a day, this collection of recipes will transform you into a veggie believer. With more than 800 concise, uncomplicated ...
Druh sortimentu : Kniha, The Art & Science of Foodpairing,, Rok vydania : 2018,.
Druh sortimentu : Kniha, Deliciously Ella Making Plant-Based Quick and Easy,, Rok vydania : 2020,.
Kniha - autor Gabriela Sládečková, 108 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o ...
Ako po celý rok variť zdravo, chutne a bez mäsa. Realizovať zdravú výživu je pomerne jednoduché. Riešenie je tradičné a volá sa sezónne jedlá. Počas celého roka varíme hlavne z toho, čo práve u nás, na Slovensku, v Európe rastie, podľa možností v najprirodzenejšom a čerstvom stave. To zabezpečí, že strava ...
Kniha - Henrietta Inman, 176 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Zdravé dobroty sú plné inšpiratívnych receptov, podľa ktorých môžete pripravovať sladké aj slané maškrty úplne bez lepku, mliečnych výrobkov a rafinovaného cukru. V prvej časti Zdravých dobrôt ukáže vyučená cukrárka Henrietta Inmanová, ...