Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Obsah: - Mafiny z údeného lososa - Grilážové mafiny - Pomarančovo-škoricové mafiny - Mafiny z lesného ovocia - Orechovo-hruškové mafiny - Čučoriedkové mafinové slimáky - Valentínske mafiny - Provensálsky mafin s olivami - Gaštanové mafiny s rumovými hrozienkami a iné.
Knihu Pozor! Škodlivé potraviny (Sergej Nikitin) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Martina Pintérová-Bezáková patrí medzi slovenské top foodblogerky a neznáma nie je ani divákom jojkárskeho Dobrého rána. Vo svojej prvej knihe prichádza na knižný trh s viac než 80 sladkými receptami. Publikácia by sa dala nazvať aj štýlovou knižnou cukrárňou, ktorá ponúka odpoveď na otázku, čo so sezónnym ...
The newest addition to the popular Silver Spoon cookbook series provides a culinary guide to one of Italy's best-loved regions Naples and the Amalfi Coast takes readers on a rich gastronomic journey t
A chic and empowered approach to mixing drinks in style, A Woman''s Drink is the ultimate cocktail book for ladies. Filled with gorgeous cocktails and favorite drinks from notable women, this chic package celebrates a new cocktail culture that''s distinctly and unapologetically feminine. Inspired by ...
In this landmark volume, Melanie Dupuis teaches readers to master the art of entertaining guests via a combination of recipes, cooking advice and tips on preparation techniques, alongside useful basic.
A gorgeous collection of simple, tasty pasta recipes you’ll return to again and again, any night of the week, from the author of the beloved Simple Cake. “Pasta deliciously portrayed in all its rustic elegance.”—Stanley Tucci, New York Times bestselling author of Taste: My Life Through Food ONE OF THE ...
The hugely anticipated follow-up to Niki Segnit's landmark global bestseller The Flavour Thesaurus'Matching ingredients isn't a trivial matter and Niki Segnit is definitely the reigning champion' YOTAM OTTOLENGHIIn More Flavours, Niki Segnit applies her ground-breaking approach to explore 92 mostly plant-based ...
As well as following the fashions on the catwalk, the magazine also chronicles culinary trends, and over the years has filled its pages with food that looks almost too good to eat. The best of these i.