Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autor Petr Herynek, 160 strán, český, pevný bez krytu matraca Veľká obrazová publikácia popisuje jednotlivé vianočné sviatky, s nimi spojené rituály a jedla, tradičné i netradičné, ktorá sa k jednotlivým dňom pripravovala. Okrem zabudnutých receptov sú tu aj návody na výrobu figurálnych pečive, ...
From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen. Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the perfect Negroni, he grew up in an Italian American family that spent every ...
Kniha – autor Zuzana Pospíšilová; Drahomír Trsťan, 88 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vaření se podobá kouzlení. Hromádka potravin se za pár chvil promění v báječné jídlo. Nejsou v tom ale žádné tajné čáry máry. Když máte milou a zkušenou babičku, která se vás nebojí pustit do kuchyně, a několik ...
Kniha - 224 strán, český, pevný bez lesklého krytu 97 receptov najmodernejšie zdravé gastronómia s fotografiami, ktoré už od pohľadu"pošteklia" vaše chuťové bunky. Od www.delicious-blog-lucie.cz. Lucia, food blogerka roku 2014, pre vás napísala kuchárku, ktorá prináša nutnú dávku inšpirácie, a to aj ...
Spain - its cuisine is as colorful as the country is large. While to the north the traditions of the wandering herdsmen are still maintained and tracking dogs search out truffles, exotic fruits that entered the country with the Arabs flourish in the south. This Culinaria title whets your appetite to ...
In Happy Food, Bettina Campolucci Bordi shares a collection of easy and delicious plant-based recipes that anyone can incorporate into their busy life. Whether….
Grab your friends and get cooking in the land of Ooo with Adventure Time: The Official Cookbook, featuring recipes from all your favorite characters and kingdoms. In the Founders'' Island Library, Finn discovered the remains of an old cookbook filled with dishes such as "lasagna" and "boiled eggs." And ...
In 30-Minute Vegetarian Swedish chef and food blogger Ylva Bergqvist explores the virtues of living and eating green. The concept is simple, ease your way into….
Donna Hay's bestselling classic Christmas Feasts and Treats - now fully revised and updated with many new recipes to make, enjoy and give away - will make your Christmas cooking and entertaining fabulously easy and delicious. Donna Hay takes the stress out of Christmas cooking and entertaining with this ...
Loved all over in the form of sweet potato fries, roasted whole with yummy toppings, and even baked in brownies, this cheap, nutritious and accessible root veg….
THE SUNDAY TIMES BESTSELLER ''Sabrina Ghayour knows how to throw a party: serve big dishes of beautifully spiced food and let everyone dig in.'' - OLIVE ''Sabrina Ghayour''s Middle-Eastern-plus food is all flavour, no fuss - and makes me very, very happy'' - NIGELLA LAWSON In Feasts, the highly anticipated ...
Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this James Beard Award–winning encyclopedia of practical knowledge and groundbreaking ...
Fotokniha receptov Gaba Kocáka I. Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami. Pracoval v tých najvychytenejších reštauráciách: Comme Chez Soi v Bruseli,Hangar -7 v Salzburgu aj v ...