Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Let the pros help you plan and prep meals for your family - home-cooking recipes used by chefs to feed those they love!Looking for meals that will appeal to everyone around the table? Cooking for Your Kids is the perfect solution: 100 recipes - breakfast, lunch, snacks, dinner, treats - from the repertoires ...
Kedy je čas začať? Čím začať? Ako postupovať? Koľko je dosť? Čo keď to nejde?. Všetko, čo potrebujete vedieť o prvých príkrmoch, nájdete v tejto knihe. Kniha Prvé príkrmy je určená pre všetkých rodičov, ktorým záleží na strave svojich detičiek. Výživa dieťaťa je totiž základným stavebným prvkom pre správny ...
Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi''s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. ...
Award-winning beer writer Melissa Cole takes you on an informative romp through the world of lager.
The complete guide to feeding your baby or toddler, giving them a lifelong love of good food - the Italian way! From their very first morsels, Italian infants are encouraged to explore the tastes and textures of real food - the goal being to help them develop a love of fresh ingredients and healthy eating. ...
A fun board book for grown-ups filled with endless ideas to make delicious salads.
The Middle East - from North Africa and Moorish Spain, through Turkey, Lebanon, Syria and Jordan to Iran and the Arabian Peninsula - has long had a vibrant tradition of home-style vegetarian cuisine, from their abundant salads, dips and breads to delicious and hearty main meals. Based on the freshest ...
Japanese cooking demystified with 53 new recipes from one of the world\''s bestselling authors of Japanese cookery.
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě. V této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty ...
Donna Hay's bestselling classic Christmas Feasts and Treats - now fully revised and updated with many new recipes to make, enjoy and give away - will make your Christmas cooking and entertaining fabulously easy and delicious. Donna Hay takes the stress out of Christmas cooking and entertaining with this ...
Kniha - autor Anzelma Hlôšková; Milan Hlôška, 112 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Príroda bola odjakživa našou súčasťou a naše staré mami vedeli zúžitkovať všetky jej plody a dary, ktoré nám ponúka. Babky – zelinkárky dobre poznali prírodu, aj rastliny ktoré v okolí rástli, vedeli o ich ...