Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Obsah: Gulášová polievka Slepačia polievka Koscova polievka Fazuľová polievka Mäsová polievka Bravčová roštenka Trojaké mäso v jednom Vyprážaná ryba Pečené kuracie stehná s omáčkou Špikovaná bravčová sviečkovica Teľací perkelt Králik marinovaný nadivoko Kopcové mäso Majoránková pečená kačica s dusenou ...
Šéfkuchár Patrik Jaros a fotograf jedál Günter Beer sa rozhodli vytvoriť skutočne novú kuchársku knihu – kuchársku knihu pre osamelo žijúcich a malé kuchyne 21. storočia, ktorá bude denne použiteľná, zrozumiteľná každému amatérskemu kuchárovi a v receptoch bude používať prísady, ktoré má zvyčajne každý ...
Kniha veľkého množstva receptov na chutné, výdatné a pritom pomerne zdravé jedlá. Väčšinou pochádzajú z tradičnej kuchyne našich pomerov, aj keď nechýbajú ani rôzne fajnové lahôdky či špeciality. Jedlá sú delené podľa toho, či ide o polievky, múčniky, zeleninu, mäso, cestoviny a pod.Vydané dňa: 27.6.2002Vydanie: ...
Kniha Iba 100 kilokalórií je skvelou pomocou pri príprave zdravej a vyváženej stravy. Obsahuje pestrú ponuku praktických a chutných receptov, pri každom z nich je uvedené množstvo energie obsiahnutej v jednej porcii, takže môžete veľmi jednoducho kontrolovať svoj príjem energie. Medzi starostlivo vyberanými ...
Teľací perkelt Zapečený perkelt Hovädzí perkelt Vaječný perkelt Srnčí perkelt Teľací paprikáš s haluškami Hubový paprikáš Jahňací perkelt na sedliacky spôsob s rascovými zemiakmi Kurací perkelt Perkelt z bravčových nožičiek a iné. Slovenský text.
Kniha - autor Tereza Willoughby, 184 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Kdo nevaří, jako by snad ani nebyl. Opravdu vás ale zajímá jídlo, kvůli kterému strávíte hodiny v kuchyni a nakoupíte suroviny za cenu luxusní večeře? Toužíte po nadpozemské slasti z pečínky, nebo prostě chcete, aby se povedla? ...
S pomocí této knihy snadno připravíte zlatý hřeb jakékoli oslavy vašich malých mlsounů. Nechte se inspirovat promyšlenými a efektními výtvory, jejichž výrobou nestrávíte celý den. Dorty plné hravosti a fantazie vás nadchnou nejen svou jednoduchostí, ale i vyvážeností chutí - a hlavně svým neodolatelným ...
Kniha - 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Kuracie mäso má mnoho predností: je lacné, vysoko výživné a úžasne univerzálna, hodí sa k pečenie varenie, dusenie aj vyprážanie. V tejto knihe nájdete veľké množstvo receptov na zložitejšie aj jednoduché pokrmy, z ktorých si vyberie úplne každý. Môžete ...
OŘECHY A SEMENA JSOU NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZDRAVÉHO STRAVOVÁNÍ. POMÁHAJÍ UDRŽET ZDRAVÉ SRDCE, PODPORUJÍ IMUNITNÍ SYSTÉM A UDRŽUJÍ MOZEK VE SKVĚLÉ KONDICI. Podlehněte i vy kouzlu ořechů a semínek. Určitě nebudete litovat, neboť jsou plné vitamínů, esenciálních minerálů a nabité antioxidanty, které dokážou ...
Kniha - autor Christina Mouratoglou; Adrien Carré, 288 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Christina Mouratoglou a Adrien Carré milují řecké jídlo, a proto si v červnu 2012 otevřeli v londýnském Notting Hillu restauraci MAZI. Kladou důraz na to, aby se lidé mohli sejít, bavit se a podělit se o jídlo ...
Ďalšia publikácia z edície Jeme zdravo. Pri zostavovaní kuchárky, ktorú držíte v rukách, ste nás inšpirovali vy, naši čitatelia. Práve od našich fanúšikov vieme, že najväčšou prekážkou, keď sa snažíte jesť zdravo, je čas. Našimi najnovšími receptami vám však dokážeme, že sa môžu zdravo stravovať naozaj ...
Najnovšia kuchárka z dielne Jeme zdravo obsahuje 120 našich najobľúbenejších receptov, ktoré sú nielen zdravé, ale naozaj chutia. Viac ako 10 000 predaných kusov našej prvej kuchárky a tisíce nadšených správ od vás, našich čitateliek a čitateľov, nás motivovalo pri príprave poriadnej porcie zdravej a ...
Kniha – autor Miranda Ballard, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si tedy, ...
Receptúry studených pokrmov sú určené pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobou studenej kuchyne, pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných, pohostinských zariadeniach a stredísk rýchleho občerstvenia food-servis. Tieto receptúry vychádzajú z overených a odskúšaných receptúr ...
Druh sortimentu : Kniha, Brambory,, Rok vydania : 2010, Názov v originále : Greatest Ever Potato.
Príručka "Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov" je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne.
Zbierka receptov sa autorke Eve Paulovičovej rozrástla. Skúseností z oblasti gastronómie pribudlo. Čas pokročil a táto kuchárska knižka je v poradí už desiata. A to by si žiadalo malú oslavu. Navrhujeme netradičný múčnik. Ako inak - z cestovín. Možno Vás bude autorka inšpirovať natoľko, že siahnete po ...
The Food Journal inspires cooks and foodies to record their experiences, experiments and love of all things tasty. Use the journal to store notes and clippings, write down your favourite recipes, review restaurants, collect labels and other souvenirs, and record your cooking experiments. Keep it in the ...
2001. Navody, jak nejlepe vyuzit ruzne druhy grilu. Marinady, priprava vsech druhu masa a zeleniny. Zajimave omacky ke grilovanemu masu. Grilovane deserty. Pomazanky - vice nez 300 vyhodnych a levnych receptu. < br/>