Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Pokračovanie bestelleru MEDICÍNA VÝŽIVY od MUDr. Borisa Bajera, PhD. je konečne tu! Tentokrát vás zoberie na fascinujúcu cestu kuchyňou, obchodom a výživou ako takou v čistej praxi. Budeme totiž preberať súčasti zdravej a kvalitnej výživy v reálnom živote tak jednoducho, aby ich pochopil aj najväčší ...
Máte radi vlastnoručne pripravené múčniky, ale dokáže vás odradiť zdĺhavá príprava a komplikované váženie surovín? Máme pre vás geniálne riešenie. Je ním úplne nová Hrnčeková kuchárka, v ktorej nájdete až 300 praktických receptov na prípravu osvedčených sladkých múčnikov na každú príležitosť. Zabudnite ...
Radi by ste sa stravovali zdravšie, ale neviete, ako začať? Táto kniha vám ukáže, že variť jednoducho, zdravo a chutne zo zdravých surovín vôbec nie je zložité a už vôbec nie finančne náročné. V knihe vám ponúkame hneď niekoľko vzorových jedálničkov, vždy na celý deň, čím vám uľahčíme premýšľanie o tom, ...
Šaláty sa v súčasnosti, keď sa do popredia dostáva myšlienka zdravého stravovania, tešia stále väčšej obľube, najmä pre svoju rozmanitosť, jednoduchú prípravu a priaznivú energetickú hodnotu. Podávajú sa ako príloha k hlavným jedlám, mnohé aj ako hlavné jedlo. Ich popularitu zvyšuje aj skutočnosť, že ...
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.Název: Lexikón kuch. umenia 21.storočAutor: Konrád KendíkJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Nová prácaZnačka: ...
Kniha - Čerstvost a lehkost při vaření se stávají tématem dnešní doby. - autor Zdeněk Pohlreich, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Nová kuchařka Zdeňka Pohlreicha o čerstvosti a lehkosti v kuchyniČerstvost a lehkost se stávají tématem dnešní doby zcela jednoznačně a časy, kdy kolečko rajčete ...
Knihu Jíme zdravě (Isa Chandra Moskowitz) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Jsou rychlé na přípravu, zdravé, osvěžující a rozmanité. Právě takové jsou POMAZÁNKY. Mohou být jak výživnou školní svačinkou, tak zpestřením menu na vašich oslavách. Jednoduchost jejich přípravy dovoluje vytvořit rychlou a dobrou snídani nebo lehkou studenou večeři. Nová kniha POMAZÁNKY - rychlé, dobré ...
Kniha vtiahne čitateľa do čarovnej atmosféry najkrajších sviatkov v roku. Ponúka čítanie o vianočných zvykoch a tradíciách aj 350 receptov z celého Slovenska. A to všetko v sprievode lákavých fotografií jedál a navyše s radami aj informáciami pre gazdinky. Publikácia je rozdelená na 17 kapitol. Úvod ...
Kedy a čím začať prikrmovať dojčatá? Aká strava prospieva batoľaťu? Na čo budú mať chuť deti v 7. až 9. mesiaci, v jednom a dvoch rokoch? Aké sú správne dávky jednotlivých živín, zásady prípravy pokrmov či základné požiadavky na hygienu a vybavenie kuchyne? Odpovede na tieto otázky spolu s vyše dvoma ...