Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - autor Vojtech Artz, 80 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Co by nemělo chybět nejen na vánočním stole? Odpověď na tuto na první pohled jednoduchou otázku se pokusil najít renomovaný šéfkuchař, zakladatel restaurací a osobnost televizních obrazovek Vojtech Artz v publikaci Ottova nakladatelství ...
Po najpredávanejších kuchárkach Jeme zdravo – rýchlo a jednoducho a Jeme zdravo a chutí nám to je tu ďalšia kniha Jeme zdravo v meste aj na vidieku. Tú sme vytvorili s vami, našimi fanúšikmi a čitateľmi. Aby bola naozaj vaša a našli ste v nej presne to, čo potrebujete. Pomohli ste nám vymyslieť, aká ...
Autor : Jaroslav Vašák, Popis : Najkomplexnejšia kuchárska dvojdielna kniha pre všetkých, ktorí si chcú uľahčiť varenie. Čitatelia, domáci kuchári, v nich nájdu reprezentatívny prehľad viac ako 2000 receptov, známych aj menej známych, zo slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Pomocou hrnčeka, lyžice, či ...
Kniha - autorka Helena Vybíralová, 472 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu PEKNE zabaliť. To sú kľúčové slová pre kvalitné a zároveň veľmi potrebný box na všetky doteraz vydané knižky HELENČINO PEČENIE. Znalci aj zberatelia určite ocenia jeho dômyselnosť a schopnosť uschovať kuchárky v jednom ...
Dostupné aj v atraktívnej kolekcii za výhodnú cenu! Nová kniha od tvorcov bestsellerov 107 neodolateľných smoothie receptov a 107 neodolateľných fit receptov. 12 odborníkov spojilo svoje vedomosti, skúsenosti a obľúbené recepty, aby vám ukázalo, ako si dopriať sladké bez toho, aby vás vaše chute ovládali. ...
Kniha - autor Gabriela Sládečková, 108 stran, slovensky, Brožovaná bez přebalu lesklá Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné informácie sú vhodne doplnené o ...