Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Neodolateľné minikoláčiky na oslavy, drobné zákusky vhodné aj ako darčeky, bleskovo hotové dezerty – sladké pochúťky, ktoré potešia všetky maškrtné jazýčky. Pripravte si malé, dokonale tvarované sladkosti podľa našich receptov na cupcaky, minikoláčiky, makrónky či guľky na paličke. Podrobné návody vám ...
French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, traditional family cooking has always been at the heart of the French kitchen and lifestyle. With its delicious dishes and exquisite ingredients ...
Osvojte si overené princípy dizajnérov a vytvorte si vlastný harmonický domov. Napriek dostupnosti kvalitných interiérových katalógov plných krásnych fotografií sa strácame v základných návrhárskych princípoch. Renomovaná interiérová dizajnérka Frida Ramstedtová ponúka svoje know-how tým, ktorí túžia ...
Druh sortimentu : Kniha, Brain Food, Autoři : Lisa Mosconi, Rok vydania : 2019,.
Street food is fresh, cheap, plentiful, varied and available in an increasing number of metropolitan locations. Food that was previously only obtainable from Saharan roadsides can now be found in New York City; Patagonian village foods are picked up in downtown Hong Kong. Millions of people all over ...
Cauliflower really can do it all, and this book shows how this versatile veggie can be used in all your meals to make everything from blueberry muffins and a Mediterranean salad to cauliflower-crust p.
Street-food entrepreneurs Van and Anh bring you contemporary Vietnamese cooking for modern kitchens.With the freshest of ingredients, exquisite flavours, bright…
Tradičné, moderné, ale už aj zabudnuté regionálne recepty na najrozličnejšie vianočné dobroty na sviatočný obed i pohostenie návštev sú doplnené o vianočné tradície.Dátum vydania: 13.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-8046-906-1Strán: 175Formát (mm): 160x235
Kniha - autorka Hana Zemanová, 336 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Prepracovaná verzia úspešnej kuchárky, ktorá vyhrala niekoľko cienAutorka sa rozhodla svoju biokuchařka kompletne prepracovať tak, aby ste v nej našli aktuálne informácie o biopotravinách, nových výživových trendoch aj ekologickom ...
Zákusky a koláčiky sestry Anastázie sa dajú pripraviť bez ťažkostí. Stačí, ak sa budete pridržať rád autorky aj u nás už dobre známych kuchárskych betsellerov. Medzi stovkou nových receptov nájdete znamenité tradičné zákusky ako aj cukrovinky na špeciálne príležitosti. "Dúfam, že podobne ako moje predchádzajúce ...
teNeues Media & Co. KG: This book is your guide to the world''s hippest and most delicious, healthy and organic cafes! It features unique and exclusive recipes and signature dishes handpicked by the author, Tali Shine. You will find mouth-watering recipes for juices and smoothies, brunches, dinners, ...
A unique compilation of authentic home-cooking recipes from Cuba, reflecting the island\''s remarkable culinary diversity. Cuban food is known worldwide for its blend of bright colours and intense flavors, and Cuba: The Cookbook is the first book to celebrate and document comprehensively its cuisine ...
An illustrated lifestyle cookbook on the Swedish tradition of fika--a twice-daily coffee break--including recipes for traditional baked goods, information and anecdotes about Swedish coffee culture, and the roots and modern incarnations of this cherished custom. Sweden is one of the world''s top coffee ...
Intended for the fans of Anthony Bourdain, this is a collection of his journalism. Containing stories from his worldwide misadventures, it talks about scrounging for eel in the backstreets of Hanoi, the unglamorous aspects of making television, calling for the head of raw food activist Woody Harrelson, ...
Kniha - autor Christine Egger, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Originální sladkosti k Vánocům bez dlouhých příprav Recepty na moučníky, krémy nebo nákypy ve skle, které najdete v této knize, jsou skvěle variabilní a především – jsou rychle hotové. Jak začátečníci, tak i zkušení mistři cukráři ...
Published to tie in with a major new TV series, this cookbook puts fruit at the centre of everyday eating. Features 180 recipes using fruit, such as marinated lamb and fig kebabs, barbecued pork chops with peaches and sage, venison stew with damsons, and parsnip and apple cakes. Also includes salads, ...
Preparing a first-class cocktail relies upon a deep understanding of its ingredients, the delicate alchemy of how they work together. In The Curious Bartender,…
With gold edged pages, gold ribbon and gold illustrated cloth slipcase, each signed and numbered special edition is sumptuous and ultra-desirable. Once upon a time there was a Chef called Heston who opened a small restaurant called the Fat Duck. At first, he served only simple French classics but gradually, ...
Eating with the Chefs documents the daily meal shared by chefs and front-of-house staff at eighteen top restaurants including Noma, Le Chateaubriand and The French Laundry. Captured through exquisite photography by Per-Anders Jörgensen and easy-to-follow recipes Eating with the Chefs provides a unique ...