Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
''A love letter to Bombay told through food and stories, including their legendary black daal'' Yotam Ottolenghi At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with ...
''This is an extraordinary piece of food writing, pitch perfect in every way. I couldn''t love anyone who didn''t love this book.'' - Nigella Lawson When Diana Henry was sixteen she started a menu notebook (an exercise book carefully covered in wrapping paper) in which she wrote up the meals she wanted ...
Truly accessible, entertaining and informative. On every page there are ideas to set you thinking and widen your horizons Heston Blumenthal, OBE.
Lisbon is known as Portugal''s ''City of Light'', its beautiful, tiled buildings and cobbled streets illuminated by the reflections of the nearby waters. It is also one of the great undiscovered culinary centres of Europe. Internationally renowned chef Nuno Mendes is a ''Lisboeta'' (native of Lisbon) ...
GET YOUR COPY NOW AND START COOKING LIKE THE STARS Discover super-indulgent, show-stopping food for the weekend with Jamie Oliver, featuring the very best recipes from the hugely popular Channel 4 TV series Friday Night Feast. With behind-the-scenes action shots of the famous café on Southend pier, ...
Join Rachel Khoo on a delicious journey through the Swedish year . . . From spring picnics on the archipelago and barbecues at the summer cabin, to cosy autumnal suppers and dark snowy winters filled
Cena:18.69€ | Autor:Lawson, Nigella | Rok vydania:2018 | Jazyk: V anglickom jazyku | Dostupnosť:na sklade | ISBN:9781784874865 | Vydavateľ:Vintage
She did it by dreaming big, working hard, surrounding herself with the best, taking risks, creating buzz and building her own personal brand, which is now a favourite with high-profile models and media personalities including Poppy Delevingne, Daisy Lowe and Kylie Jenner.
100 all-new plant-based recipes - by bestselling author Deliciously Ella. Immerse yourself in the hustle and bustle of Deliciously Ella's world as Ella continues to bring simple, wholesome food to the masses. Now with a thriving cafe-deli in London, Ella's latest book features the most popular dishes ...
Druh sortimentu : Kniha, The Art & Science of Foodpairing,, Rok vydania : 2018,.
Kinfolk magazine—launched to great acclaim and instant buzz in 2011—is a quarterly journal about understated, unfussy entertaining. The journal has captured the imagination of readers nationwide, with content and an aesthetic that reflect a desire to go back to simpler times; to take a break from our ...
Pokračovanie knižného bestselleru Lenivá kuchárka, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka a Blogerky roka 2017. Kniha obsahuje 60 jednoduchých a rýchlych receptov s menším obsahom cukru, z toho 40 variantov bez lepku a 27 bez laktózy. Kniha je vhodná pre všetkých milovníkov jednoduchej prípravy zahŕňajúcej ...
Dostupné aj v atraktívnej kolekcii za výhodnú cenu! Ušetrite stovky eur ročne s prvou slovenskou knihou, ktorá vyvracia mýty o tom, že jesť zdravo musí byť drahé. 13 odborníkov spojilo svoje skúsenosti, overené a chutné recepty, aby vám ukázali, že variť zdravo a lacno je možné. Nenechaj celú výplatu ...
Je umením vedieť stolovať? Podľa nás áno, nemusíme mať naň však zvláštne predpoklady. Stolovanie je logické. To zvykneme hovorievať aj na našich školeniach etikety. Prečo je logické? Platia tu pevné pravidlá, ktoré vychádzajú z fyzických predpokladov/daností človeka. Táto kniha o stolovaní má za cieľ ...