Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Popis S 3 fritovacími košmi na rôzne výrobky: 1 veľký kôš – napr. na ryby alebo rezne 2 malé košíky – na súčasné použitie, napr. na kuracie krídla, plnené závitky alebo hranolčeky Plynulé nastavenie teploty do max. 190 °C Odnímateľný uzáver s hliníkovým filtrom na tuk Olejová nádoba s nepriľnavou vrstvou ...