Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Fritéza teplovzdušná, objem nádoby 12 l, displej, Nechutí vám fritované jedlo nasiaknuté olejom, ale potrebujete rýchlo pripraviť hranolky? Ufesa Sensei je vyrobená na to, aby sa stala vašou pravou rukou v kuchyni. Táto fritéza je vybavená nádobou, do ktorej budete môcť dať až 12 l potravín. Tento model ...