Štvrťkilové balenie zmesi BIO kávovníkových zŕn arabiky 50 % a prémiovej robusty z Indie 50 %. V chuti horká čokoláda, oriešky a bez kyslosti. Pomalé praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami kvality.
Kilové balenie zmesi BIO kávovníkových zŕn kávy arabiky 50 % a prémiovej robusty z Indie 50 %. V chuti horká čokoláda, oriešky a bez kyslosti. Pomalé praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami kvality.
Zmes BIO kávovníkových zŕn 100 % arabiky z Etiópie, Kolumbie a Peru. V chuti kakao, oriešky a bez kyslosti. Pomalé praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami kvality.
Zmes BIO kávovníkových zŕn arabiky 50 % a prémiovej robusty z Indie 50 %. Šetrné praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami čistoty zloženia.
Veľké balenie zmesi BIO kávovníkových zŕn. 50 % arabiky z El Salvadoru a 50 % prémiovej robusty z Indie. V chuti horká čokoláda, oriešky a prakticky nulová kyslosť. Pomalé praženie na espresso s laboratórnymi testami kvality. Výborná voľba zrnkovej kávy pre domáce automatické kávovary.
Veľké balenie zmesi BIO kávovníkových zŕn. 50 % arabiky z El Salvadoru a 50 % prémiovej robusty z Indie. V chuti horká čokoláda, oriešky a prakticky nulová kyslosť. Pomalé praženie na espresso s laboratórnymi testami kvality. Výborná voľba zrnkovej kávy pre domáce automatické kávovary.
Dvojbalenie vhodné na prípravu Power Coffee s BIO MCT olejom ako efektívnej náhrady raňajok či energetického snacku.
Trojbalenie vhodné na prípravu Power Coffee s MCT olejom a ghee maslom. Možnosť zmeniť svoje zvyky od počiatku a rozhodnúť sa pre efektívnu náhradu raňajok či energetický snack.
Zmes BIO kávovníkových zŕn 100 % arabiky z Etiópie, Kolumbie a Peru. Šetrné praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami čistoty zloženia.
Zmes BIO kávovníkových zŕn 100 % arabiky z Etiópie, Kolumbie a Peru. V chuti kakao, oriešky a bez kyslosti. Pomalé praženie na stupeň medium s laboratórnymi testami kvality.
Zmes BIO kávovníkových zŕn 100 % arabiky z El Salvadoru. V chuti figy a čokoláda. Zrná sú pomaly pražené na stupeň medium s laboratórnymi testami kvality. Káva sa pestuje vo výške 1400 m. n. m na plantáži zvanej Andalúzia. Už mnoho rokov je plantáž ošetrovaná a udržiavaná ako ekologická bez používania ...