Nutričná hodnota /100g: Energia: 1439kJ/ 344 kcal, Tuky: 3,3g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9g, Sacharidy: 68g z toho cukry: 1,6g, Protein: 10g, Vlákniny: 4,0g, Jedlá soľ: 0g. železo: 1,3mg, Vitamin B1: 0,52 mg, Vitamin B2: 0,090 mg, Calcium 12mgČierna ryža sa používa aj ako dekorácia do jedál, rezancov, ...
Zloženie: Guľatozrnná Japonská ryža na suši 100%.Nutričné hodnoty / 100g produktu: Energia 1502 kJ/345kcal, tuky 0,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 79g, z toho cukry 0,2g, vlákniny 1,5g, bielkoviny 6,7g, soľ 0,03g.
Zloženie: Japonská ryža na suši 100%.Nutričná hodnota / 100g produktu: Energia 1502 kJ/345kcal, výrobku obsahuje: tuky 0,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 79g, z toho cukry 0,2g, vlákniny1,5g, bielkoviny 6,7g, soľ 0,03g. Krajina pôvodu: Taliansko.
Zloženie: Guľatozrnná Japonská ryža na suši 100%.Nutričné hodnoty / 100g produktu: Energia 1502 kJ/345kcal, tuky 0,9g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g, sacharidy 79g, z toho cukry 0,2g, vlákniny 1,5g, bielkoviny 6,7g, soľ 0,03g.
Zloženie: Lepkavá ryža, niacinamid, tiamín mononitrát, kyselina listová, železo. Nutričné hodnoty/ 100g produktu: Energia 356kcal, tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 80g z toho cukry 0 g, bielkoviny 6,67 g, soľ 0g.
Zloženie: ryža jasmínová. Výživové údaje: energetická hodnota: 1478 kJ / 348 kcal; tuky: 0,2 g; nasýtené mastné kyseliny:.
Basmati je druh ryže, ktorý patrí medzi tie najvychytenejšie a najkvalitnejšie na svete. Ak nie je vôbec najkvalitnejšia. Pestuje sa už stáročia na úpätí Himalájí a kropí ju priezračná voda plná minerálov z topiacich sa himalájskych ľadovcov. Kvalita však nespočíva len v nadštandardných podmienkach na ...
Ryža vhodná na prípravu sushi. Zloženie: ryža strednezrnná lúpaná na sushi. Môže obsahovať stopy lepku. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1594 kJ / 352 kcal; tuky: 0,9 g; nasýtené mastné kyseliny: 0,2 g; sacharidy: 79 g; cukry: 0,5 g; bielkoviny: 6,7 g; soľ: 0,01 g. Krajina pôvodu: ...
Guľatozrnná ryža je typická vysokou lepivosťou a teda krémovou konzistenciou. Ideálna na prípravu talianskeho "rissota". Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite. Ryža je tiež prirodzene bezlepková.
BIO Zero Rice sú mimoriadne chutné nízkokalorické cestoviny s takmer nulovým obsahom sacharidov, cukrov a tukov. Napriek tomu vás výborne zasýtia a hodia sa na prípravu vašich obľúbených jedál. Vyrábajú sa z bio konjakovej múky, ktorá je dokonalou bezlepkovou náhradou pšeničnej múky. Vďaka čisto raslinnému ...
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
Rýchlo uvarená, výborne chutí a nemusíte sa báť, že by ste ju rozvarili.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch.