Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Červená ryža je prirodzene bezlepková. Je príjemne chrumkavá a má orieškovú chuť aj vôňu. Po uvarení jej chuť vydrží dlhšie než pri bežnej bielej ryži, ale v kuchyni má rovnako široké využitie. Vychutnajte si ju celozrnnú a navyše v biokvalite.
BIO Ryža dlhozrnná natural z čisto rastlinných zdrojov na jednoduchú prípravu vašich obľúbených pokrmov. Neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. Produkt je v bio kvalite a vhodný aj pre vegánov.
BIO Amarant z čisto rastlinných zdrojov na jednoduchú prípravu vašich obľúbených pokrmov. Neobsahuje žiadnu pridanú soľ, ani cukor. Naopak, pýši sa bohatou nádielkou bielkovín, vlákniny a výbornou chuťou. Produkt je v bio kvalite a vhodný aj pre vegánov.
Pohánkový bulgur má ľahko orieškovú chuť a nevyžaduje dlhú dobu varenia. Výborne sa hodí na prípravu rizota alebo do osviežujúcich šalátov s bylinkami..
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo drvená a uvarená pšenica. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kaší.
Bulgur je naklíčené, usušená, nahrubo drvené a uvarená pšenice. Vyzerá ako kuskus a aj sa podobne pripravuje. Má príjemnú obilnú vôňu a sladkú orieškovú chuť. Hodí sa do rizota, plniek, polievok, šalátov alebo kašou..
Rýchlo uvarená, výborne chutí a nemusíte sa báť, že by ste ju rozvarili.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch.
Pšeno sú dobre stráviteľné, výživné, veľmi chutné a prirodzene bezlepkové. V kuchyni majú veľmi široké využitie a ich príprava je jednoduchá. Hodí sa ku sladkému i slanému. Ide tiež o obilninu vhodnú pre bezlepkovú diétu.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. V kuchyni doceníte predovšetkým jej nelepivosť a krátku dobu prípravy. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Trojfarebná ryža sa skladá z natural dlhozrnnej ryže, červenej ryže a čiernej ryže. Exotická kombinácia skvelých chutí a vzhľadu dodá vašim pokrmom na originalite.
Jazmínová ryža v biokvalite s jemnou prirodzenou vôňou kvetín. Tradičná súčasť ázijskej kuchyne. Po uvarení je lepivejšia, hodí sa teda k omáčkam. Ryža má ľahko sladkastú chuť, využijete ju preto aj v dezertoch. Natural znamená, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená.
Guľatozrnná ryža je typická vysokou lepivosťou a teda krémovou konzistenciou. Ideálna na prípravu talianskeho "rissota". Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite. Ryža je tiež prirodzene bezlepková.
Ryža basmati je typická dlhými zrnami a jemnú orieškovú vôňou. Natu ral značí, že pri výrobe nie je leštená alebo brúsená. Jedná sa o ryžu v biokvalite z podhoria Himalájí. Basmati je tiež prirodzene bezlepková.
Čierna ryža dlhozrnná ryža natural v biokvalite. Široké využitie v kuchyni ako exotická príloha, do šalátu alebo rizota. Po uvarení má krásnu fialkastú farbu a orieškovú chuť. Odporúčame miešať s bielou ryžou..