Racionella – Konopná múka. Prirodzene bezgluténový výrobok. Zloženie: sušené konopné semienka lúpané mleté. Môže obsahovať stopy arašidov, iných orechov a sóje. Náhrada pšeničnej múky pri pečení chleba, pečiva, koláčov a sušienok (odporúčame miešať s inými druhmi bezgluténových múk) Do halušiek a palaciniek ...
Ľanová múka je vhodnou prísadou pečiva alebo proteínových nápojov. Je bohatá na bielkoviny, vlákninu, vitamíny skupiny B a horčík. Hodí sa ako zdroj proteínu pre športovcov, vegánov a celiatikov.
Ryžová hladká múka sa vyrába jemným mletím na kamennom mlyne. Je prirodzene bezlepková a ľahko stráviteľná, no navodzuje pocit sýtosti po dlhú dobu. Využiť ju môžete pri pečení vašich obľúbených fitness dezertov, na zahusťovanie omáčok či prípravu fitness jedál. Je skvelou náhradou pšeničnej múky, a ...
Zloženie: ovsená múka jemná*. * alergén Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1639 kJ / 388 kcal; tuky: 7 g; nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g; sacharidy: 69 g; cukry: 0,5 g; vláknina: 4,6 g; bielkoviny: 10 g; soľ: 0,003 g. Krajina pôvodu: Veľká Británia. Skladovanie: Skladujte v suchu, ...
BIO Kokosová múka je výnimočná tým, že na 100 g obsahuje až 18,5 g bielkovín, ktoré prispievajú k rastu a udržaniu svalovej hmoty. V jej rebríčku nutričných hodnôt vedie vláknina, ktorej obsah je až 36,4 g. Je vyrobená z bielej mäsitej dužiny kokosových orechov a neobsahuje žiadny lepok, preto je vhodná ...
Zloženie: pšeno natívna hladká múka. Výživové údaje v 100 g výrobku: energetická hodnota: 1490 kJ / 356 kcal; tuky: 4,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 73 g; cukry: 0 g; bielkoviny: 11 g; soľ: 0 g. Krajina pôvodu: Česká republika. Skladovanie: Skladujte v suchu, chlade a tme. Použitie: Pridávame ...
Mlynský výrobok získaný mletím čiernej ryže. Zloženie: múka z čiernej ryže. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1674 kJ / 400 kcal; tuky: 2,2 g; nasýtené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 51 g; cukry: 0,5 g; bielkoviny: 6,1 g, soľ: 0,1 g. Krajina pôvodu: Thajsko. Skladovanie: Skladujte ...
BIO Ražná múka celozrnná hladká je vyrobená jemným mletím celých ražných zŕn tej najvyššej kvality. Vďaka tomu má tmavšiu farbu a výraznejšiu chuť oproti bielej múke. Navyše si zachováva vysoký podiel dôležitých živín. Je ideálna na prípravu sladkých perníkov, sušienok alebo slaného pečiva.
Špalda je prastará odroda pšenice, cenená pre svoju ľahkú stráviteľnosť. Je výnimočná svojim zložením aj zaujímavou chuťou. Ponúkame ju z vlastnej produkcie na Českomoravskej vrchovine vo vysokej potravinárskej kvalite. Ideálne na pečenie chlebíčkov, rohlíčkov, hústičiek.
Natural múka ryžová hladká 500g Ryžová múka má výborné vlastnosti a dá sa použiť rovnako ako klasická pšeničná múka. Predovšetkým na pečenie, ale aj ako zahustenie do omáčok, na palacinky a podobne. Hlavnou výhodou je to, že ryža a múka z nej prirodzene neobsahuje žiadny lepok.
BIO kokosová múka je najemno namletený prášok zo sušeného kokosu v bio kvalite. Okrem jemnej sladkej vône a chuti dodá jedlám aj potrebnú dávku vlákniny, navyše je bez lepku, čo ocenia najmä celiatici. Využiť ju môžete pri príprave fitness dezertov, no obľúbite si ju aj ako ingredienciu do polievok či ...
Pohánková múka celozrnná je prirodzene bezlepková, ľahko stráviteľná a veľmi prospešná potravina pre ľudský organizmus. Je výborným zdrojom vitamínov skupiny B, fosforu, vápnika, železa a rutinu. Pohánková múka zvýraznia u vašich pokrmov chuť.