Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Kuchynský nôž – materiál čepele: damascénska oceľ, dĺžka čepele 23cm, kuchársky nôž, materiál rukoväti: drevo Praktický kuchynský nôž bude ozdobou každej kuchynskej výbavy. Kuchársky nôž značky Dellinger s.r.o. sa skvele hodí na každé krájanie v kuchyni, od porcovania mäsa po krájanie zeleniny. Jej dĺžka ...
Univerzálny kuchynský nôž Mikov 320-ND-16 vhodný na vyrezávanie šliach a odrezávanie tučných častí mäsa, aj na porciovanie a vykosťovanie mäsa. Má kvalitnú zúženú čepeľ z ocele 425 s klinovitým (kónickým) výbrusom. Rukoväť noža je z brazílskeho palisandrového dreva s mosadznými nitmi. Certifikovaný pre ...
Praktická a dizajnová sada nožov značky Berlinger Haus obsahuje práve tie nože, ktoré najviac potrebujete pri príprave potravín. Nože majú antibakteriálnu úpravu, vďaka ktorej sa neničia vitamíny, najmä ovocia a zeleniny. Disponujú pohodlnou, mäkčenou, ergonomicky Soft Touch tvarovanou rukoväťou s pevným ...
FORGED VG10 - nôž Santoku 18 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitie noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ ...
FORGED VG10 - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitia noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská ...
FORGED VG10 - univerzálny nôž 12,5 cm. Menšia verzia kuchárskeho noža. Ideálny na krájanie zeleniny alebo menších kúskov mäsa. Vďaka úzkej čepeli dokáže rezať veľmi presne. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ideálnu ...
FORGED Brute - ukrajovací nôž 8,5 cm. Malý, ľahký nôž s úzkou čepeľou. Tento nôž sa používa hlavne na lúpanie ovocia a zeleniny a pre menšie a praktické krájanie. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská oceľ, sálajúci oheň a kováčske remeslo, ...
FORGED VG10 - japonský nôž na zeleninu 17,5 cm. Tiež známy ako Nakiri alebo japonský nôž na zeleninu. Tento nôž je nepostrádateľný pre krájanie zeleniny na tenké plátky. Vhodný je tiež pre krájanie a nasekanie byliniek Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ...
FORGED VG10 - mäsiarsky nôž 25,5 cm Mäsiarsky nôž. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porciovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa. Rad VG10 patrí vo svete nožov ...
FORGED Brute - nôž Santoku 14 cm. Nôž Santoku je japonská verzia kuchárskeho noža. Slovo "santoku" znamená "tri cnosti", odkazuje na tri použitia noža: krájanie, krájanie na kocky a krájanie na jemno. Rad Brute sa vyznačuje remeselným prevedením, ktoré sa odráža v celkovom vzhľade nožov. Kvalitná japonská ...
FORGED Katai - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz na pútavý dizajn a kvalitné prevedenie. Ostrie je ručne kované v 5 vrstvách ...
FORGED Katai - mäsiarsky nôž 25,5 cm. Vďaka extra dlhej čepeli je tento nôž vhodný na prípravu a porcovanie veľkých kusov mäsa. Pre mäsiarsky nôž je charakteristické zaoblenie hornej časti čepele. Jedným ťahom môžete pohodlne krájať pekné, rovné plátky mäsa Pri navrhovaní radu Katai bol kladený dôraz ...
FORGED Olive - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti. Rad Olive v sebe kombinuje robustné prevedenie, jemnú eleganciu a štýl, ktorý jej dodáva olivové drevo. Zaoblená ...
FORGED VG10 - vykosťovací nôž 15 cm. Tento nôž je špeciálne navrhnutý na vykosťovanie mäsa a hydiny. Vykosťovací nôž má dlhú, štíhlu čepeľ, vďaka ktorej je možné ľahko rezať pozdĺž kosti. Rad VG10 patrí vo svete nožov k špičke. Tento rad je pomenovaný podľa druhu použitej ocele. Japonská oceľ VG10 zaručuje ...