Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
Univerzálny japonský kuchársky nôž typu Gyuto patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov. Má všestranné využitie, je veľmi silný a ostrý, preto je ideálny na krájanie mäsa, rýb a zeleniny. Dĺžka: 203/338 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí ...
Japonský nôž na krájenie ovocia a zeleniny je veľmi ostrý menší nôž s vynikajúcim vyvážením pre lepšiu kontrolu pri krájaní. Má široké využitie v domácnosti, ale aj vonku napr. na pikniku. Je ideálny na čistenie, lúpanie, a krájanie ovocia a zeleniny a taktiež na dekoratívne vykrajovanie. Dĺžka:126/234 ...
Japonský nôž Santoku je určeý predovšetkým pre ázijskú kuchyňu. V japonštine slovo "santoku" znamená tri využitia: poradí si s krájaním, drvením a sekaním mäsa, zeleniny a rýb. Dĺžka:178/313 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených boxoch. Dnes sa damašková oceľ delí na na "liatu" a "zvarovú". ...
Japonský porcovací nôž patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a vďaka svojej vynikajúcej geometrii je predurčený na precízne vykosťovanie a oddeľovanie mäsa, čistení a porcovanie kreviet, odblaňovanie, alebo na čistenie paprík. Dĺžka: 76/155 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených ...
Japonský kuchynský sekáčik patrí k základnému vybaveniu japonských kuchárov a má v kuchyni mnohonásobné využitie. Mohutná a veľmi ostrá čepeľ je určená na krájenie zeleniny na veľmi tenké plátky a taktiež na oddeľovanie mäsa a krájanie. Dĺžka:165/306 mm. Nože zo série DMS sú balené v elegantných drevených ...