Nôž je základom každej kuchyne a vizitkou každého šéfkuchára. Kuchynské nože si každý profesionál poctivo vyberá a častokrát za ne zaplatí aj nemalé množstvo peňazí. Pokiaľ aj vám záleží na kvalite a radi si doprajete najvyšší komfort, vyberte si skutočnú špičku. Momentálne mnohí výrobcovia odporúčajú veľmi keramické nože, ktoré sa stávajú skutočnými rivalmi nerezových. Predaj nožov cez internetové obchody je veľmi rozšírený a vy si z ponuky na Pricemania.sk určite vyberiete.
POPIS.Japonský plátkovací / filetovací Sujihiki Zwilling Miyabi z rady 5000FCD má dlhú, úzku čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s damascénskym (premenlivý vzor z rôznych uhlov pohľadov) dizajnom čepele. Nôž SUJIHIKI je japonskou vylepšenou alternatívou k západnému filetovaciemu nožu. ...
BANQUET 5 dielna sada nožov s nepriľnavým povrchom, Symbio New Colore 25LI008105C-A.Technické parametre produktu:.Dĺžka (cm): 33/33/33 / 23,5 / 19,9.Dĺžka ostria (cm): 19,5 / 19,5 / 19,5 / 11,5 / 8.Sila ostrie (mm): 1,5 / 1,5 / 1,5 / 1,2 / 1,2.Počet ks v sade: 5.Materiál: ostrie - nerez 3Cr14, držadlo ...
BLAUMANN Berlinger Haus - Nože sada 2 ks, BH-2141.Dĺžka čepele nožov: 20cm, 12,5cm.
POPIS.Japonský nôž na mäso Gyutoh Zwilling Miyabi z rady 6000MCT má čepeľ o dĺžke 24 cm, ktorá má autentický japonský tvar s povrchovou úpravou čepele Tsuchime (vyklepávaný povrch). Tento štruktúrovaný povrch zaisťuje nie len originálny vzhľad, ktorý sa v Japonsku prirovnáva k odrážajúcemu sa mesiacu ...
Súprava nožov – nože z hliníkovej ocele, stojan z PP plastu, vnútro so štetinami, ktoré umožňujú ľubovoľné umiestnenie nožov a zabraňujú poškriabaniu ostria, súprava obsahuje: 1× kuchynský nôž, 1× vykosťovací nôž, 1× nôž na pečivo, 1× porcovací nôž, 1× kuchársky nôž, 1× stojan, výška 22.5cm, priemer ...
Nôž na bylinky je vhodný najmä na porciovanie zeleniny, byliniek, orechov alebo čokolády. Práca s ním bude tak pohodlná a jednoduchá. Čepeľ noža je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele. Možno umývať v umývačke riadu, pre dlhú životnosť ostria sa však odporúča iba ručné umývanie. Rozmery 14,5 x 4 x 11 cm.
Vykosťovací nôž Victorinox Swibo Boning Knife Narrow Normal Edge Yellow je ideálny na vykosťovanie hydiny alebo šunky, odrezávanie tučného mäsa a šliach. Rovná zúžená čepeľ s hladkou hranou s dĺžkou 13 cm z nehrdzavejúcej ocele, je navrhnutá pre pohodlné vykosťovanie okolo kĺbov a kostí. Rukoväť je.
Victorinox nôž na chlieb a pečivo s drevenou palisandrovou rukoväťou a dĺžkou čepele 21 cm. Balené v darčekovej krabičke.
Sada nožov materiál rukoväti plast, dĺžka čepele 11 cm, škrabka, vhodné do umývačky, počet kusov v súprave 3 Chystáte sa obstarať si súpravu nožov, s ktorou nakrájate čokoľvek? Potom by vám mohla padnúť do oka Victorinox sada 2 ks nožov a škrabka Swiss Classic plast čierny, ktorá je pre každú domácnosť ...
Tvrdosť ocele podľa Rockwellovej stupnice 57 HRC Pevné a odolné kované nerezové čepele. Nože sú z jedného kusu ocele. Laserom brúsené ostrie pre dlhotrvajúcu maximálnu ostrosť. Silné odolné nože s dlhou životnosťou. Nože majú ergonomicky tvarované rukoväte s pevným úchopom a bezpečnostnou ochranou prstov.
Praktický dizajnový Wüsthof blok na nože, poskytuje ochranu ostria Vašich nožov. Blok obsahuje 5 dielnu sadu Gourmet.
Mäsiarsky nôž Wüsthof CLASSIC 4657–1/20 je vhodný na porcovanie mäsa a bezproblémové krájanie veľkých kusov ovocia a zeleniny. Vďaka špeciálnemu dizajnu sa z neho stáva výnimočné umelecké dielo kované z ocele. Nôž je vykovaný z jedného kusu vysokolegovanej ocele (X50CrMoV15), čepeľ má priehlbiny pr.
Nože Stalgast sú vyrobené z kovanej ocele, tvrdé a odolné voči korózii. Sú vyrobené z jedného kusu. Rukoväť je vytvarovaná tak, aby sa nečistota neusadzovala v spojoch. Možno umývať v umývačke na riad.
Tvrdosť čepele 52-54 HRC Umývanie v umývačke: Áno Farba: čierna Dĺžka: 205 mm Rad nožov: Kované.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Filetovanie krehkých rýb i príprava carpaccio je jednoduchšia s touto extra tenkou pružnou čepeľou.
Japonský nôž Wüsthof CLASSIC SANTOKU na prípravu jedál európskej i ázijskej kuchyne. Široká klasická čepeľ s hladkou hranou dlhá 14 cm na jemné a presné krájanie, s priehlbinami proti prilepeniu plátkov jedla na čepeľ. Rukoväť je z čierneho syntetického materiálu POM.