Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Combining autobiography, signature recipes, and background from scientific experts, this is the eagerly-awaited restaurant book from the inimitable Heston Blumenthal. The book itself will be a work of beautiful design, with cloth binding, multiple ribbons, luxury slipcase, incredible colour photography ...
Knihu Vůně domova Vaření (autor neuvedený) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
2005. S knihou VUNE DOMOVA – PECENI se z vasi kuchyne bude stale linout vune cerstve upeceneho domaciho peciva. At jiz patrite mezi nove priznivce ci dlouhodobe fanousky peceni, s nasi knihou pripravite bajecne pecivo pro kazdou prilezitost. < br/>
From the world’s #1 dining destination, New York’s three-Michelin-starred restaurant Eleven Madison Park, comes a limited edition, signed and numbered, two-volume collection of more than 100 stories and watercolors (volume 1), and more than 100 recipes and food photographs (volume 2), from celebrated ...
A book for the professional ice cream-maker as well as the hobby cook; step-by-step photography accompanies the 60 frozen dessert recipes, all by world-renowned chef Christophe Declerq. In ''Ice Creations'', master chef Christophe Declercq shares his secrets on how to make the perfect frozen desserts, ...
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The Praline contains gastronomic recipes for the professionals, written by Stephane Leroux, who traces the history of praline and explains the fabrication, the different ...
Druh sortimentu : Kniha, Česká kuchyně pro každého, Autoři : Jiří Poláček, Rok vydania : 2001,.
Titul je viazaný na špeciálnu objednávku, ktorú nie je možné vrátiť (platia Všeobecné obchodné podmienky - časť Reklamačný poriadok)! The culinary revolution that has transformed restaurant menus around the world is also making its way into home kitchens. The Cooking Lab, publisher of the encyclopedic ...
- zdravá jídla z vaší zahrádky - pochoutky pro slavnostní příležitosti - speciality pro labužníky - to nejlepší z kuchyně našich babiček Vydavateľstvo: Vašut Rok vydania: 1999 Počet strán: 288 Vazba: Knihy viazané Rozmery: 305x215 Hmotnosť: 1023 ISBN: 80-7236-062-0