Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Saláty ze zavařovací sklenice - Julia Mirabella, Vydavateľ: Ikar CZ, Väzba: Paperback, Rok vydania: 2016
2016. < p style="text-align: justify "> Vztah nadrizeneho a podrizeneho ve firme, na pracovisti, byva nekdy prirovnavan k manzelstvi. Neni to nahoda. To, co by teoreticky melo byt jednoduche a primocare, je ve skutecnosti velice casto narocne, obtizne, n
150 inspiring and authentic Italian recipes for meat, poultry, and game – from the world\''s most trusted authority on Italian cuisine. The Italian approach to cooking with meat is to keep things straightforward and maximize the flavour. This book showcases simple, hearty dishes that are true to this ...
An innovative, captivating tour of the finest whiskies the world has to offer, brought to you by bestselling author and whisky connoisseur Tristan Stephenson. T…