Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Druh sortimentu : Kniha, The Chinese Wine Renaissance,, Rok vydania : 2019,.
From the star of BBC One's 'Nigel and Adam's Farm Kitchen' this beautiful and easy-to-use follow-up to 'The Kitchen Diaries II' contains over 600 recipe ideas and is your essential go-to for what to cook every day.
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a ...
Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova približuje Arabov a ich svet, pričom tentoraz si ...
French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, traditional family cooking has always been at the heart of the French kitchen and lifestyle. With its delicious dishes and exquisite ingredients ...
Celebrated Los Angeles bartender Christiaan Roellich approaches a drink the way a master chef approaches a dish: he draws on high-quality seasonal ingredients to create cocktails for every occasion. In Bar Chef, Roellich shares 100 original recipes for drinks that are as beautiful as they are delicious, ...
''Eating more healthily isn''t about denial. For example, reducing one''s dependence on wheat flour and dairy ingredients, which don''t appear at all in this book,….
V treťom vydaní atlasu pre milovníkov vín je v jednom zväzku zhrnuté všetko, čo je možné sa o víne dozvedieť. Je to sprievodca po krajinách a oblastiach kde sa pestuje vínna réva ako aj ideálny radca pri nákupe vína. Každý, kto sa zaujíma o víno, tu nájde veľké množstvo praktických informácií počínajúc ...
The creator of the immensely popular Salad for President blog presents a visually rich collection of more than 75 salad recipes, with contributions and interviews by artists/creative professionals like William Wegman, Tauba Auerbach, Laurie Anderson, and Alice Waters. Julia Sherman loves salad. In the ...
Celebrated as the world''s first mozzarella bar, Obika presents a collection of simply prepared Italian recipes that combine Italy''s finest artisanal ingredients with innovative presentations. Obika-a Sicilian expression meaning "here we are"-was foun ded in Rome in 2004 as the first mozzarella bar, ...
101 recipes for baking with whole and sprouted grains, making the most of the seasonal harvest, and healing the body through naturally fermented food Sarah Owens spent years baking conventional baked goods, only to slowly realize she had developed a crippling inability to digest or tolerate their ingredients. ...
One hundred inspired recipes to enliven your cooking with pickles, yogurt, kombucha, and beyond. Cultured Foods for Your Kitchen draws on the traditions of fermenting from around the world, offering inspiring ways to incorporate nutritional cultures into everyday cooking. Fermentation is a traditional ...
Knihu Cukroví (Kolektiv WHO) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.