Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Knihu Vánoce v kuchyni slavných (Miroslava Besserová) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Väzba: Knihy viazanéNakladatelství Mladá fronta připravuje k vydání reprezentativní kuchařskou publikaci s názvem 100 nejkrásnějších receptů časopisu F.O.O.D. Kniha je členěna do několika přehledných oddílů (Chuťovky a delikatesy, Polévky a krémy, Hlavní jídla, Nejen maso, Ovoce a dezerty) a každý recept ...
„Každý sa môže naučiť variť“, hovorí Emanuel Ridi. Stačí vraj láska a systém. Keď taliansky šéfkuchár s varením začínal, orientoval sa na poctivú domácu kuchyňu svojej babičky, ktorá mu venovala mnoho rodinných receptov. Emanuel vsádza na jednoduché jedlá a využitie čerstvých sezónnych surovín, z ktorých ...
Vafle a palačinky je příručka z řady kuchařských knih, po kterých rádi sáhnete, když si budete chtít trochu netradičně osladit život. Křehké, dozlatova upečené a božsky sladké – to jsou vafle a palačinky na všechny způsoby. Dáte si je raději s čokoládou, ovocem či se šlehačkou? Zavinuté, skládané nebo ...
Autor : Tibor Kramár, , Druh sortimentu : Kniha, Název : Guláše, Jazyk : Čeština, Rok vydania : 2014, Počet strán : 288
Liečivé a blahodárne účinky džúsov na ľudské zdravie a ich použitie pri rôznych chorobách. Najrýchlejší a najbezpečnejší spôsob chudnutia. Skutočné prípady vyliečenia rôznych chorôb. Užívanie džúsov pri špecifickom zdravotnom stave. Fakty, hlúposti a podvody o diétach. Ako držať diétu a ako nie. Prečo ...
Z nášho bohatého výberu môžete vyskúšať jeden recept za druhým a objaviť tak svoje najobľúbenejšie pečivo.
Táto inšpiratívna kuchárska kniha oživuje vzrušujúce chute Stredomoria. Ponúka očarujúcu zbierku 120 chutných stredomorských jedál a spája staré recepty s novými, v ktorých sa odzrkadľuje intenzita a vitalita stredomorského života. Všetky recepty sú jednoduché a zrozumiteľné. Používajú sa v nich čerstvé ...
Tento s láskou zostavený výber receptov ponúka bohatú škálu lahodných darčekov na každú príležitosť.
V tejto kuchárskej knihe nájdete na každú príležitosť ten správny recept, aby ste mohli svojim blízkym naservírovať len to najlepšie.
V tejto bohatej ponuke receptov na pečenie určite nájdete sladké potešenie na každú príležitosť a môžete sa tešiť na neodolateľné cukrárske nápady, ktoré potešia vás i vašich najbližších.
Chutné slané francúzske koláče nazývané quiches, ako aj jednoduché variácie tartes sú také neodolateľné, že sú vhodným občerstvením v podstate na každú príležitosť - či už ich podávame ako rustikálny hlavný chod, pikantný snack, ovocný dezert alebo len tak ku káve. Ochutnajte vynikajúci kelový quiche ...
Môžete vyskúšať vyše 90 skvelých receptov, ktoré sú nielen doplnené briliantovými fotografiami, ale celý postup prípravy krok za krokom.
Bühne frei für die Stars der Kaffeetafel§Schnell gemachte Kuchen aus der Form und vom Blech, üppige Torten, zuckersüße Törtchen & Tartelettes, trendige Whoopies, himmlische Cupcakes und originelle Funny Cakes in diesem Backbuch warten mehr als 100 süße Köstlichkeiten auf ihren großen Auftritt auf dem ...
Kto by ich nemiloval? Malé predjedlá a chuťovky, ktoré pripravia žalúdok a prebudia chuť do jedla? Či už sú to malé jedlá so zeleninou, s rybou alebo mäsom, klasické primi piatti s cestovinami či rizotom, polievky, šaláty, alebo teriny, omelety, frittaty, či mousse - antipasti & Co. sú často také lahodné, ...
Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú. Opisuje ich chuť, vlastnosti a to, ako sa navzájom čo najlepšie dopĺňajú ...