Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Martina Čermáková s úspechom prezentuje vegánsku kuchyni nie ako nezáživnú kombináciu zeleniny a zrno, ale ako chutnú až dekadentnej, ľahko pripraviteľné krmi.PopisAutorka nekladie dôraz na zdravotné a etické aspekty vegetariánskeho varenia, skôr sa snaží predstaviť čitateľom to najchutnejšie z vegánskej ...
Knihu Šéf na grilu 1 - DVD (Zdeněk Pohlreich) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Príručka "Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkárskych výrobkov" je určená pre prevádzkarne s veľkou výrobnou lahôdkárskou činnosťou a výrobkov studenej kuchyne.
99 receptov. 33 farebných fotografií. vecný register v abecednom poradí. čas prípravy. energetický obsah pokrmov.
Kniha obsahuje nové receptúry na cestá/hmoty, šľahané hmoty - korpusy, plnky, polevy, modelovacie hmoty, upravené výrobky a prísady, výrobky z pevných ciest, výrobky z lístkového cesta, výrobky z odpaľovaného cesta, výrobky so šľhačkovou plnkou, jadrové výrobky, perníky, žúrbonbóny, dezerty, výrobky ...
Krokety, omelety, placky, knedle a mnoho iných dobrôt - to všetko sa dá urobiť zo zemiakov, ktoré stoja na poprednom mieste v škále obľúbenosti. Ponúkame vám recepty na rozličné regionálne a medzinárodné jedlá od rôznych knedličiek cez šúľance, talianske gnocchi až po švajčiarske rösti. Okrem klasických ...
Pečieme ako profesionáli! Ak si knihu prezriete, zistíte, že aj bez cviku vás úspech neminie. Máte pred sebou vyše 100 receptov, v ktorých sa zrozumiteľne a detailne opisuje príprava základných druhov cesta i klasických a moderných koláčov či zákuskov. Pri práci vám iste pomôže aj 150 obrázkov, ktoré ...
A spanyol gasztronómiában bebiztosított helye van a tapasnak, amit elkölthetünk egy pohár bor mellett a bárpultnál álldogálva, de otthon, nagy választékban vacsorára is felszolgálhatunk. A tapasz, a sok kis adagban tálalt étel, az életörömöt, a temperamentumot és a fesztelen társas. Folytatás ›› együttléteket ...
Krehké košíčky, bruselské koláčiky, kúpeľný nugát, cisárske perníčky, anjelské šatôčky, tvarohové chrupinky, orechové kocky, koňakové špičky, jahodový koláč, zasnežené rezy, zemiakový srnčí chrbát, čokoládová bublanina, zámocká bábovka... A niečo malé na zahryznutie k pivu a vínu ako súčasť pohostenia: ...
Vyprávění či spíš povídání, fotografie a neuvěřitelných 300 skvělých receptů u nichž se Zdeněk Troška dušuje, že ani jeden není jeho! O to radši však jídla podle nich připravuje - patří totiž k jeho oblíbeným. Jak sám autor říká:"A proto - buďte pozdraveni, všichni milí vyznavači dobrého jídla a uměni ...
Srstnatá a pernatá hydina patrí už tradične k exkluzívnym potravinám. ktoré obohatia každú slávnostnú tabuľu. S našimi receptmi na rýchlu prípravu jedál na panvici. drobnosťami na zahryznutie a modernými obmenami by sme vás chceli nadchnúť pre neobvyklé chuťové kompozície a ukázať vám. že môžu spestriť ...
Či už ide o narodeniny, Silvester alebo iný dôvod na oslavu - na rozličné príležitosti sme pre vás pripravili celý rad drobných delikates na zostavenie bohatého stola. Mnohé jedlá sa dajú pripraviť vopred, a preto od prvej minúty oslavuje aj hostiteľ! Okrem tradičných a osobných sviatkov a osláv sa mnoho ...
Objektivní výběr nejlepších a nejzajímavějších restaurantů vychází z názorů nezávislých hodnotitelů, kteří se mezi sebou neznají a patří do různých sociálních a profesních skupin. Spojuje je láska k dobrému jídlu. Každoročně známkují restaurace jako ve škole 1 - 5 v kategoriích: jídlo, obsluha, interiér. ...
Obľúbená speváčka a skvelá gazdinka prezrádza nielen najchutnejšie recepty zo svojej domácnosti. ale i poradí. ako sa dožiť čo najvyššieho veku. ako schudnúť pomocou kapustovej polievky či odstrániť drobné nepríjemnosti a nehody v domácnosti. Marcela Laiferová využíva pri stravovaní i svoje znalosti ...
Angelo Menta sa venuje grilovaniu profesionálne a svoju Grilovačku majstrov prešpikoval overenými receptami a množstvom užitočných rád. Naučí vás, ako vybrať správny kúsok mäsa a pripraviť perfektný steak či burger. Nechýbajú ani jednoduché postupy na marinády, omáčky a prílohy ku grilovanému mäsu aj ...
Knihu Vaříme pro vegany (Matrin Kintrup) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, ...
Kniha – autor Michel Roux, 272 stran, česky, pevná bez přebalu matná.Michel Roux je držitelem tří michelinských hvězdiček. Základem jeho knihy je 100 receptů, které tvoří samou podstatu francouzské kuchyně a ovlivňovaly různé styly vaření po celém světě. Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických ...
Kniha - autorka Sophia Loren, 272 strán, česká, pevná bez lesklého krytu Sophia Loren - filmová hviezda aj bravúrny kuchárka! Vyberte si zo 300 jej obľúbených a osobne vyskúšaných receptov a oddajte sa vôňam a chutiam Taliansko!
Známá česká bylinkářka pro vás tři roky sbírala, mačkala anakládala ovoce, aby je pak stáčela, ochutnávala a s pomocídalších fajnšmekrů vybrala ty nejchutnější likéry do tétoknihy. Likéry jsou nejčastěji připravovány z ovoce za syrovatak, aby zůstalo zachováno maximum léčivých látek. Získávátestavebnicově ...