Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Druh sortimentu : Kniha, The Curious Bartender Volume 1,, Rok vydania : 2019,.
Více než 22 receptů od nejlepších kuchařů z Itálie, Francie, Španělska, Portugalska, Mexika, Číny, Japonska, Koreje, Indie, Řecka a Filipín, které zvítězily v patnácti ročnících Velké česnekové kuchařské soutěže, nejsou jen pouhým výčtem předpisů. Česnek znamená zdraví, vitalitu a určitý životní styl. ...
60 chutných a zdravých originálnych receptov. Členenie podľa druhov cesta. Iné dezerty, cenné tipy a rady. Evelyn. f je známa foodblogerka a autorka knihy Štíhla a fit s Evelyn. Má za sebou značnú publikačnú činnosť pre časopisy Plus 7 dní, Plus jeden deň, Nový Čas pre ženy EXTRA, F. O. O. D. a radu ...
Korenina je usušené semeno, plod, koreň, kôra alebo iná látka rastlinného pôvodu. Používa sa predovšetkým na ochutenie, zafarbenie a konzervovanie jedla. Táto kniha sa zaoberá všetkými hlavnými koreninami, ktoré sa dnes používajú. Opisuje ich chuť, vlastnosti a to, ako sa navzájom čo najlepšie dopĺňajú ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete ...
Obsah knihy: Poklady slovenskej kuchyne: Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie.Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície ...
Recepty, pri ktorých si ani neuvedomíte, že ste na diéte! Nový zdravý prístup nielen k jedlu, ale aj k svojmu telu a duši predstavuje diétny program maďarskej autorky Krisztiny Vrábel. Táto diéta v praxi znamená toľko, že denne môžeme skonzumovať 160 gramov sacharidov (v pomere: raňajky 30, desiata a ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. Nájdete ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. ...
Dukanova diéta je dnes najpoužívanejšou metódou chudnutia na svete. Pre jej autora je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou. Priberáme preto, lebo sa jedlom snažíme nahradiť potešenie, ktoré nám v iných sférach života chýba a schudnúť zase môžeme iba vtedy, ak nám to robí ...
Štvortýždňový detoxikačný programJe to skutočne veľmi jednoduché – uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu.S touto knihou môžete.nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky;pomocou ...
Po úspechu prvej kuchárskej knihy Nebíčko v papuľke šéfkuchár a svetobežník Jaroslav Žídek ponúka knižného sprievodcu aj druhou dvadsiatkou epizód rovnomenného televízneho seriálu. Cestuje v ňom po ďalších kútoch Slovenska, ktoré sa rodákovi z Prahy stalo domovom, zoznamuje sa s novými ľuďmi, spoznáva ...
Bleskovo pripravené jedlo nemusí byť iba synonymom pre fastfood či nebodaj polotovar ohriaty v mikrovlnke. Veľa ľudí siaha po týchto alternatívach, lebo na vlastnoručnú prípravu jedla si nevedia nájsť čas. Táto kniha je venovaná nielen im, ale aj všetkým, ktorí ušetrený čas radi využijú na posedenie ...
Gumové autokoberce Rezaw-Plast presne kopírujú tvar podlahy auta, vysoký okrajový lem 28mm proti vyliatiu tekutín a vysypaniu nečistôt. Kompletná sada. vyvýšený okraj presné rozmery protišmykový povrch Presné rozmeryAutokoberce sú vyrobené presne podľa tvaru podlahových plôch konkrétneho typu vozidla. ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Desaťdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. ...
Pečenie domácich múčnikov podľa odskúšaných domácich re¬ceptov ani v dnešných moderných časoch nie je len výsadou sta¬rých mám. Práve naopak – je čoraz obľúbenejšie aj u mladších žien a dievčat, ba i u mnohých mužov.Táto zbierka obsahuje najobľúbenejšie domáce recepty na rozmanité múčniky nielen na všedný ...
Kniha - Alena Doležalová, 200 strán, slovenská, pevná bez lesklého krytu Krémové múčniky ŠÚ pre vacsinou z nás priam neodolateľne. Ich príprava pritom ani nemusí hoci priveľmi zložitá či časovo náročné, záleží ľan na tom, Ako vás trouby a zdobením múčnikov baví a kolky máte času. Táto kuchárka obsahuje ...
Tradičná slovenská kuchyňa, to nie sú len bryndzové halušky, haruľa, klobásy či lokše. Osemdielna séria kuchárskych kníh Poklady slovenskej kuchyne zachytáva prekvapivo pestré kulinárske dedičstvo našich predkov. Každá časť edície predstavuje vybraté regióny a kompletná séria napokon obsiahne celé Slovensko. ...
Jednoduchý a zábavný úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov pre zdravie a pohodu. Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom so zdravými surovými ...