Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Úspěšná česká herečka, nyní známá z televizních obrazovek i jako zdatná kuchařka, představuje své recepty. Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě. Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje ...
Knihu Vánoční cukroví (Kolektiv autorů) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Prepare a holiday feast with this cookbook inspired by Life Day, the galaxy-wide celebration of family, friendship, and hope. Originating on the Wookiee homeworld of Kashyyyk, Life Day has since spread its message of fellowship and love to every corner of the galaxy, making it the perfect holiday to ...
Limonády z čerstvého ovocia dochutené citrónom, cukrom, medom či aromatickými bylinkami. Sirupy ako od babičky z čerstvého ovocia zo záhrady. Niekoho očarí vôňa levandule, inému poskočí srdce pri exotickom ovocí, ďalší zbožňuje bylinky. Ponúkame vám nápady na uhasenie smädu, nápoje na každé ročné obdobie ...
Vyše sto najžiadanejších receptov Nová edícia voľne nadväzuje na edíciu Knižnica šéfkuchára a pokračuje v tradícii – prináša množstvo skvelých a overených receptov vyznačujúcich sa rýchlou a jednoduchou prípravou, ale najmä vynikajúcou chuťou. V súčasnom uponáhľanom spôsobe života je varenie vo woku ...
Discover quick and tasty dishes from Nigel Slater in&,nbsp,Real Fast Food.Nigel Slater presents over 350 creative, delicious and nourishing recipes and suggestions for those who''d rather spend more of their time eating than cooking. From simple snacks to dinner-party desserts, all the dishes in Nigel ...
Pusti sa do prípravy skvelých dobrôt zo všetkých kútov sveta a priprav naozaj svetovú párty pre svojich kamarátov. Podľa receptov z dostupných surovín to hravo zvládneš. S varením ti pomôže čarodejnica Jonatánka a spoločne budete doslova čarovať.Všetci sa budú oblizovať až za ušami, keď ochutnajú čínske, ...
Poučenie pre chorých, zoznam zakázaných a odporúčaných potravín a recepty na prípravu hlavných jedál, polievok, sladkých jedál a šalátov. Český text
Healthy Italian recipes from Britain''s favourite Italian chef. In his first meat-free cookbook, Gino D''Acampo brings together his favourite dishes. The Italian diet is one of the healthiest in the world. Based on simple fresh vegetables and crisp salads, and flavoured with herbs, oils and chilli, Italian ...
Bake your way through the classics from Jane Eclair to Tart of Darkness, Banana Karenina and On the Rocky Road, Flapjack and the Beanstalk, Nineteen-eighty Peti…
The best dish on Raymond\''s menu, according to Raymond, is the \''one that\''s in season\''. In this unique TV series and book, Raymond Blanc and Royal Botanic Gardens, Kew have created a stunning Kitchen Garden at Kew to showcase the heritage and botany of our favourite plants as well as uncover their ...
Chicken is one of the most popular foods we love to cook and eat: comforting, quick, celebratory and casual. Plundering the globe, there is no shortage of brilliant ways to cook it, whether you need a quick supper on the table after work, something for a lazy summer barbecue or a feast to nourish family ...
"Elevates salads from the quotidian to the thrilling.” —The New York Times A "saladish” recipe is like a salad, and yet so much more. It starts with an unexpectedly wide range of ingredients, such as Japanese eggplants, broccoli rabe, shirataki noodles, Bosc pears, and chrysanthemum leaves. It emphasizes ...
The Nordic Cookbook offers an unprecedented look at the rich culinary offerings of the Nordic region with 700 recipes collected by the acclaimed Swedish chef Magnus Nilsson. The Nordic Cookbook, richly illustrated with the personal photography of internationally acclaimed chef Magnus Nilsson, unravels ...
Knihu Čerstvé šťávy z ovoce a zeleniny (Sarah Cadji) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Druh sortimentu : Kniha, The Chinese Wine Renaissance,, Rok vydania : 2019,.
Druh sortimentu : Kniha, Nigellissima. Instant Italian Inspiration,, Rok vydania : 2015,.
This book covers the history of the red and white wine estates of Bordeaux’s Grands Crus Classés, along with a guide to the great vintages, and an address book to the vineyards. The landmark creation of the Grands Crus Classés in 1855 set the benchmark for wine quality; the sixty-one reds of the Médoc ...
A collection of stories and 100 sweet and savory French-inspired recipes from popular food blogger David Lebovitz, reflecting the way Parisians eat today and featuring lush photography taken around Paris and in David''s Parisian kitchen. It''s been ten years since David Lebovitz packed up his most treasured ...