Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Anna Michalová Vynikajúca kuchárska kniha s podrobným popisom obilnín a ich výživových hodnôt pre človeka. Takmer 200 tradičných i moderných receptov predovšetkým z pôvodných plodín (pohánka, špalda, proso), ale i z hrachu, celozrnnej múky, celozrnných cestovín a naklíčených semien. Recepty sú prehľadné, ...
"The most useful single volume on wine ever published. If I owned only one wine book, it would be this one." - Andrew Jefford, DecanterFew wine book….
Grab your friends and get cooking in the land of Ooo with Adventure Time: The Official Cookbook, featuring recipes from all your favourite characters and kingdoms. Finn has come together with his friends to complete a cookbook that once belonged to his mom. Are you ready to feast your eyes and prepare ...
Why spend hours slaving in the kitchen to bake the perfect Mother\''s Day treats? With this unique book, spoiling your mum becomes as quick and easy as 1-2-3! Clever and surprising cakes, bread, biscuits and desserts, with just 3 ingredients per recipe. It\''s often said \''three is a magic number\'' ...
Coffee is one of the largest and most valuable commodities in the world. This is the story of its origins, its history and the threat to its future, by the IACP…
Even the most enthusiastic cooks and food lovers have jars of dusty powders inhabiting kitchen cabinets long past their expiration dates. We often don''t know much about them, where they come from, or how to use them. And yet, spices can elevate the everyday act of making and consuming food to a higher ...
As seen in The New York Times — discover what French women know about embracing that irresistible joie de vivre We all know that French women don''t get fat. But their famous je ne sais quoi comes from more than just body type—something anyone can master: the old-fashioned art cultivating our inner beauty, ...
The first book by acclaimed French chef Alexandre Gauthier, owner of the extraordinary La Grenouillere in northern France, showcases the creative genius of a Michelin-starred chef with a taste for mod
More than just a cookbook, this beautifully produced volume in three parts promotes a total understanding of British fish, from their natural habitats to what sauce they go best with to how to respect
Heidi Swanson is one of the most original voices in cookery today. No other writer combines luscious, fresh, wholesome, and completely enticing food so well. He…
Big Table, Busy Kitchen is the ultimate celebration of food, home, love and life by renowned chef and bestselling food writer Allegra McEvedy. Inspired by her mother''''s handed-down recipe collection, the source of so many happy meals and memories, All egra lovingly created this extraordinary cookbook ...
Pripravte zdravé jedlo a vychutnajte si ho spolu s priateľmi! "Lahodné jedlo v dobrej spoločnosti vám spríjemní voľné chvíle. Prinášam vám novú knihu plnú nádherných, výživných jedál, ktoré sú vhodné na akúkoľvek príležitosť, či už pozvete rodinu alebo priateľov. V knihe nájdete sto chutných receptov ...
Sladké Tajomstvo mojej kuchyne je ďalšou kuchárskou knihou v rámci obľúbenej televíznej relácie Tajomstvo mojej kuchyne, ktorú moderuje Kamila Magálová. Špeciálne vydanie plné sladkých receptov obsahuje 106 najpopulárnejších receptov, z ktorých takmer polovica je obohatená o odľahčenú verziu, ktorej ...
S velkou kuchařskou knihou "Moučníky a dorty" bychom rádi dali všem přátelům sladkého pekařského umění do rukou dílo, které bude každému absolutně nepostradatelným pomocníkem, nezávisle na tom, zda někdo studuje jako začátečník základní recepty nebo si jako profesionál chce připomenout určité detaily. ...
Väzba: Knihy viazanéPodle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího ...
Knihu Aby vám znovu chutnalo (Stanislava Jarolímková) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.