Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Elektrická fritéza so studenou zónou RCEF 10EH-1 výrobcu Royal Catering vám prináša jednoduchú a pohodlnú prípravu chutného jedla akéhokoľvek druhu. Je určená pre profesionálnu gastronómiu a hodí sa výborne na prípravu veľkých množstiev jedál pre akcie vo vašom hoteli. Možno ju však použiť aj v stánku ...
S elektrickou fritézou RCEF-10DY-ECO vás neprekvapí ani veľké množstvo hranolčekov. Zariadenie s celkovým objemom nádoby 20 l a výkonom 6 400 W uspokojí vašich hostí v reštaurácii alebo na oslavách v kongresovom hoteli rovnako spoľahlivo ako na akciách pod holým nebom s mnohými hladnými fanúšikmi. Royal ...