Ak máte radi vyprážané jedlá, mali by ste siahnuť po fritéze. Ponúka hneď niekoľko výhod oproti smaženiu na panvici, najmä ak pripravujete väčšie množstvo porcií. Vyprážanie vo fritéze je rýchlejšie a vďaka tomu, že potraviny v oleji plávajú, osmažia sa dozlatista z každej strany, čo klasická panvica neumožňuje. Ak vyprážate často, spotreba oleja bude porovnateľná s tou na panvici a termostat navyše zabráni jeho prepaľovaniu. Moderné fritézy sú nabité rôznymi funkciami, stačí si len vybrať.
Fritéza - príkon 2200W, kapacita 3l oleja, vyberateľná vnútorná smaltovaná nádoba, vonkajší povrch z nerezovej ocele, veko s priezorom a filtrom, nastaviteľná teplota až do 190°C, indikácia prevádzky, bezpečnostná poistka proti prehriatiu a uskladneniu napájacieho kábla, chladný vonkajší povrch a rukoväte ...
Fritéza teplovzdušná, nádoba: nerezová, príkon 1500 W, objem nádoby 5 l, časovač, termostat, automatické vypnutie, regulácia teploty a vyberateľná nádoba, max. teplota 200 °C, min. teplota 80 °C, farba čierna Milujete fritované hranolky, ale je vám ťažko z oleja? Rohnson R-2827 je perfektným pomocníkom ...