Silný jablčný destilát vyrábaný z najlepších jabĺk z francúzskej Normandie, presne to je Calvados. Typický Calvados sa skladá z 30 % sladkých, 30 % horkých a 40 % kyslých plodov jabĺk, tento pomer sa v závislosti od žiadaného výsledku môže meniť. Tento destilát zreje najmenej dva roky v sudoch z dubového dreva. Calvados si môžete vychutnať tak samotný, ako aj v kombináciách. Keďže ide o silný alkohol, jeho nadmerná konzumácia má (ako v prípade akéhokoľvek alkoholu) nepriaznivý vplyv na organizmus.
VSOP Calvados Pays d''Auge od jedného z najznámejších a najobľúbenejších výrobcov alkoholu Boulard. Ich VSOP je vyrobené z alkoholov, ktoré zreli 4 až 10 rokov, kým sa z nich vyrobil tento prvotriedny nápoj. Vyberte si pohár a vychutnajte si ho ako chutné digestívum v jesenných mesiacoch.
Calvados Boulard 40% vyniká vyváženou jemnou arómou po jablkách a vanilke a iskrivou jantárovou farbou. Od jablka …. ku kalvadosu. Kalvados je azda najslávnejším a najušľachtilejším z ovocných destilátov. Môže sa pochváliť skutočne ušľachtilým rodokmeňom. Je úzko zviazaný krajom, v ktorom vzniká - Normandiou ...
Calvados Boulard VSOP je calvados z oblasti Pays d’Auge. Je vyrobený z muštov z oblasti Pays d’Auge, ktorá patrí do zóny Appellation d’Origine Contrôlée Calvados. Calvados Boulard VSOP je výsledkom zmesi rôznych 4- ž 10-ročných calvadosov Pays d’Auge. V sudoch sú potrebný čas, kým sa dokonale nerozpustia.
0,5 litrová fľaša chutného Grand Solage Pays d''Auge Calvados značky Boulard vyrobeného z eaux-de-vie, ktorý zrel 2 až 5 rokov a potom sa miešal a fľaškoval.
Boulard Grand Solage je sladký a hustý Calvados vyrobený z cideru, ktorý sa dvakrát destiloval. Eaux-de-vie použitý v Grand Solage má vek 2 až 5 rokov. Spoločnosť Boulard Calvados dedia generácie rodiny Boulardovcov od roku 1825.Vôňa: Čerstvo upečený chlieb, aromatický dub a jablká. Veľa, veľa sladkých ...
Calvados Boulard X.O. sa vyrába výhradne z rôznych zmesí Pays d''Auge vo veku 8 až 20 rokov. Vytvorenie tohto perfektného calvadosu si vyžaduje starostlivý výber zmesí a ich správnu kombináciu v rôznych pomeroch.