Najznámejšie báje o pôvode čaju hovoria, že ho objavil čínsky cisár a zakladateľ medicíny Šen-nung. Obľúbila si ho najmä aristokracia, no so zvyšovaním dovozu sa rozšíril aj medzi obyčajných ľudí. Mnohí z nás dnes šálku čaju považujú za životabudič a neodišli by bez nej ani do práce. Čaj povzbudzuje, prebúdza myseľ a príjemne sa pri ňom relaxuje. Na trhu nájdete veľké množstvo čajov, či už bielych, zelených, polozelených alebo čiernych. Doprajte si chvíľku pre seba a pripravte si voňavú čajovú šálku.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (višňa, jablko), cukor, voda, výluh z mäty (voda, mäta min.0,20%), kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (malina, ostružina, čučoriedka, brusnica), cukor, voda, kyselina vínna, škorica, zázvor, čili, kardamon, klinček. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (višňa, jablko), cukor, voda, výluh z mäty (voda, mäta min.0,20%), kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát s kúskami ovocia pre výrobu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (jahoda- min. 35%, čučoriedka) cukor, voda, kyselina vínna, škorica, badián. Návod na použitie: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zalejeme horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na výrobu ovocného čaju. Zloženie: brusnica (min. 40%), cukor, voda, zázvor (min 2%), med, výluh z lipy (voda, lípa- min. 0,20%) kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (egreše min. 20%, jablko, čierne ríbezle), cukor, voda, kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Zloženie: zmes ovocia (slivka, hruška, červené ríbezle), cukor, voda, kyselina vínna, perníkové korenie. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (hruška - min. 25%, rakytník - min.15%), cukor, voda, výluh z materinej dúšky (voda, materiná dúška min. 0,20%), kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju Zloženie: hrozno (min. 45%), cukor, voda, kyselina vínna, škorica, klinčeky. Obsah: 275ml Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25 l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc - Vršovka 41, 549 01 Nové Mesto nad Metují Bez chemickej konverzácie. ...
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (čučoriedka -min. 27%, brusnica), cukor, voda, kyselina vínna, škorica, klinčeky. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojová koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (jablko, čierne ríbezle, marhuľa, jahoda), cukor, voda, kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát s kúskami ovocia pre výrobu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (marhuľa -min. 27%, červené ríbezle), cukor, voda, kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
ápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (pomaranč - min.20%, jablko, višňa), cukor, voda, kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.