Najznámejšie báje o pôvode čaju hovoria, že ho objavil čínsky cisár a zakladateľ medicíny Šen-nung. Obľúbila si ho najmä aristokracia, no so zvyšovaním dovozu sa rozšíril aj medzi obyčajných ľudí. Mnohí z nás dnes šálku čaju považujú za životabudič a neodišli by bez nej ani do práce. Čaj povzbudzuje, prebúdza myseľ a príjemne sa pri ňom relaxuje. Na trhu nájdete veľké množstvo čajov, či už bielych, zelených, polozelených alebo čiernych. Doprajte si chvíľku pre seba a pripravte si voňavú čajovú šálku.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (višňa, jablko), cukor, voda, výluh z mäty (voda, mäta min.0,20%), kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: egreše, čierne ríbezle, jablko, škorica, voda, cukor, kyselina vínna. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25 l šálky a zaliať horúcou vodou. Zloženie: zmes ovocia (jablko, višňa, pomaranč) cukor, voda, kyselina vínna, škorica, klinčeky. Výrobca: Milan Švorc.
ápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (pomaranč - min.20%, jablko, višňa), cukor, voda, kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (malina, ostružina, čučoriedka, brusnica), cukor, voda, kyselina vínna, škorica, zázvor, čili, kardamon, klinček. Návod na prípravu: obsah vliať do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju Zloženie: hrozno (min. 45%), cukor, voda, kyselina vínna, škorica, klinčeky. Obsah: 275ml Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25 l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc - Vršovka 41, 549 01 Nové Mesto nad Metují Bez chemickej konverzácie. ...
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Zloženie: zmes ovocia (slivka, hruška, červené ríbezle), cukor, voda, kyselina vínna, perníkové korenie. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (egreše min. 20%, jablko, čierne ríbezle), cukor, voda, kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na výrobu ovocného čaju. Zloženie: brusnica (min. 40%), cukor, voda, zázvor (min 2%), med, výluh z lipy (voda, lípa- min. 0,20%) kyselina vínna, škorica. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (višňa, jablko), cukor, voda, výluh z mäty (voda, mäta min.0,20%), kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.
Nápojový koncentrát na prípravu ovocného čaju. Zloženie: zmes ovocia (hruška, slivka, červené ríbezle), cukor, voda, výluh z medovky (voda, medovka -min. 0,20%), kyselina vínna, perníkové korenie. Návod na prípravu: 2 kávové lyžičky do 0,25l šálky a zaliať horúcou vodou. Výrobca: Milan Švorc.